Content Lightbox
 
Tanca la finestra
                                                              

Dragon Ball Super a la resta de Espanya

Televisió de Catalunya emetrà de nou la pel·lícula Aventura Mística emesa el dissabte 31 de desembre degut al tall del final del llarmetratge.

 

Dragon Ball Super a la resta de Espanya

 

El passat 23 de desembre, Mediaset Italia va estrenar la sèrie de Dragon Ball Super, al seu canal Italia1, obtenint una audiència mitja del 8% share i 1.750.000 espectadors.

Aquest dijous, 12 de gener, el Canal Boing de Mediaset España, a les seves xarxes socials (Twitter i Facebook) ha anunciat l'estrena de la nova sèrie, del món màgic d'en Goku i els seus amics, pel 20 de febrer a les 22:20. És té previst emetre fins la saga de Gold Freezer, és a dir 27 episodis, com han fet a Itàlia.

Dragon Ball Super a la resta de Espanya

Destacar que el doblatge al castellà ha millorat favorablement i des de la sortida de les noves pel·lícules: "Battle of Gods" i "La Resurrecció de F." ja es van solucionar els errors com: Son Gohanda o bé onda vital.

Encara no se sap l'horari d'emissió, però esperem que sigui decent i que els fans de totes les edats puguin gaudir-la.

Esperem també que tant l'opening com els endings estiguin doblats al castellà, perquè així els podrem gaudir en català en un futur no molt llunyà.

Dragon Ball Super a la resta de Espanya

De moment TV3 no té els drets de "Bola de Drac Súper" ni s'ha doblat al català.
Per aquest motiu, fa unes setmanes vam crear una petició de firmes a través de la plataforma Change.org per aconseguir que TV3 adquireixi els drets de "Bola de Drac Súper".
No oblideu firmar la petició, cada firma és important.
Ho hem d'aconseguir.
El nostre Goku parla en català.

 

Bola de Drac contribueix i molt en la immersió lingüística del català, molta gent aprèn l'idioma gràcies a en Goku i els seus amics.

Creiem que Televisió de Catalunya continuarà negociant amb la Toei i podem veure-la en català al setembre o com a molt tard, principi del 2018.

Aquesta notícia ha estat redactada per Boladedrac.cat el dia 12/01/2017 a les 16:25
comentaris
Oriol
15 de Gener, 2017
Perquè bila de drac ha de ser en català ja que nosaltres el varèm portat aqui no el va portar una televisió de madrid
Lluis
15 de Gener, 2017
Xq dsd petit sempre he sigut fan de bola d drac en català i fins q no es dobli en català no ho penso veure. Ni subtitulat no en castellà
Carlos Gran
15 de Gener, 2017
Dragon Ball Suoer en catalan ya!!! En castellano no es lo mismo. Por favor estamos esperandolo con ansia.
ade
15 de Gener, 2017
Volem bola de drac amb catala siusplauu!!!
Rubén Colmenar
17 de Gener, 2017
Tengo que decir que no sólo en Cataluña preferimos bola de drac en catalán, ya que conozco gente de fuera que también lo prefieren. La verdad es que bola de drac en catalán le da mil vueltas al castellano, así que espero que podamos verlo lo antes posible. Un saludo. :)
Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers que permeten conèixer els vostres hàbits de navegació, per a millorar el nostre servei.
Per a continuar navegant, seria convenient l’acceptació del seu ús. Més informació aquí.