Content Lightbox
 
Tanca la finestra
                                                              

Bola de Drac Z Kai el retorn al Super3!

Torna Bola de Drac Z Kai a Televisió de Catalunya. Podem gaudir al màxim les aventures d'en Goku i companyia cada dia de dilluns a divendres a les 15:00 al Canal Super3!

 

Bola de Drac Z Kai el retorn al Super3!

 

El proper 10 de maig, acaba "Bola de Drac GT", amb l'emissió dels últims dos emotius episodis, 63-64.

Però, això no és tot, el dia 11 de maig torna "Bola de Drac Z Kai" des del primer episodi.

Bola de Drac Z Kai el retorn al Super3!

"Dragon Ball Z Kai" és una versió remasteritzada i sense farciment (fidel al manga d'Akira Toriyama) de Dragon Ball Z, en versió HD amb nous openings i endings.

La primera part consta de 98 episodis i contempla des de la saga Saiyans fins la derrota d'en Cèl·lula, i la segona part, que es va emetre de gener a març del 2016 al Canal Super3, pertanyent a la saga de Majin Bu consta de 69 episodis.

Bola de Drac Z Kai el retorn al Super3!

Als primers episodis podem descobrir com en Goku coneix els seus orígens: és un Guerrer de l'Espai nascut al Planeta Vegeta i és enviat al nostre planeta per eliminar la raça humana, però a causa d'un accident, el nen perd la memòria i enlloc de destruir-lo el defensa fins i tot amb la pròpia vida.
En Goku es casa amb la Xixi i tenen un fill, en Son Gohan. En Goku i els seus amics a mesura que passen els capítols es van fent més forts gràcies a durs entrenaments, nous amics (aliats) i enemics terribles, són els ingredients de "Bola de Drac Z Kai".

Bola de Drac Z Kai el retorn al Super3!

En aquesta reemissió s'hauria d'emetre la saga Bu, que malauradament, per qüestions de drets, no es va emetre el 17 març.

L'emissió serà de dilluns a divendres a les 15:00 amb doble emissió cada dia feiner, al Canal Super3 i també pel "TV3 a la carta" durant 7 dies.

Els nostres amics tornen aquest maig per salvar la Terra i tot l'Univers de maleïts i poderosos monstres!!!

Aquesta notícia ha estat redactada per Boladedrac.cat el dia 05/05/2017 a les 16:00
comentaris
Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers que permeten conèixer els vostres hàbits de navegació, per a millorar el nostre servei.
Per a continuar navegant, seria convenient l’acceptació del seu ús. Més informació aquí.