Content Lightbox
 
Tanca la finestra
                                                              

Nous episodis de Bola de Drac!

Hi haurà una continuació de Bola de Drac Z i serà de la mà d'Akira Toriyama. Es dirà "Dragon Ball Super"!

 

Nous episodis de Bola de Drac

 

El somni de molts fans arreu del món s'ha fet realitat, hi haurà una continuació de Bola de Drac Z!

Al Japó, "Dragon Ball Kai - Saga MajinBu" que s'emet cada diumenge a les 9h a Fuji TV, està arribant a la seva fi, i amb l'èxit que està tenint la nova pel·lícula als cinemes japonesos, "Dragon Ball Z: Fukkatsu no F." (ha recaptat al voltant de 960 milions de iens, gairebé 8 milions d'euros, en el seu primer cap de setmana en cartellera nipona, venent gairebé unes 720.000 entrades i superant a la pel·lícula "Fast & Furious 7"), Akira Toriyama i Toei Animation han confirmat que al juliol, al Canal Fuji TV, s'estrenarà una sèrie nova titulada: "Dragon Ball Super" (Dragon Ball Chou).

Aquesta nova sèrie, amb guió d'Akira Toriyama i produïda per la Toei Animation, es situarà un any després de la saga Bu és a dir a finals de "Bola de Drac Z" i podria deixar a "Dragon Ball GT" com una història alternativa.

Nous episodis de Bola de Drac

En Goku, en Vegeta, La Bulma, La Xixi, en Krilín, i tots els nostres amics tornen a la petita pantalla, 18 anys després, amb noves aventures que faran les delícies de tothom.

La notícia l'ha confirmada el propi Toriyama i la Toei amb un comunicat oficial.
Aquí tenim el comunicat oficial i font de la notícia:

Nous episodis de Bola de Drac
Nous episodis de Bola de Drac

De moment no sabem de quants episodis està formada aquesta nova part de la sèrie, però la veu japonesa d'en Goku, Son Gohan, Son Goten; desitja que sigui per molt de temps.

Osamu Nozaki, productor de Fuji TV va explicar en unes declaracions sobre això: "Vaig tenir la oportunitat de llegir el guió, el vaig rebre de Akira Toriyama, els meus somnis de tot això comencen a expandir-se . Un enemic més fort que MajinBu o Freezer pot aparèixer...".

Nous episodis de Bola de Drac

Sembla ser que Akira Toriyama i Toei han mantingut en "secret" l'estrena en televisió d'aquesta nova part de la sèrie després de l'èxit de "Dragon Ball Z: Battle of Gods" al 2013, encara que per les xarxes bullien els rumors...

Nous episodis de Bola de Drac

La notícia de la continuació de Bola de Drac està tenint un gran ressò a nivell mundial, tan és així que els mitjans de comunicació estan fent una gran difusió. A continuació podem veure alguns ressons mediàtics que ja comença a tenir la nova part de Bola de Drac:
Notícia diari ara.cat versió digital
Notícia diari El Periódico versió digital
Notícia diari La Vanguardia versió digital
Notícia diari El País versió digital

La nova sèrie de Bola de Drac està creant una gran expectació, i és que estem parlant d'un fenomen de masses mundial!
Us deixem amb l'entrevista que ens han fet (Boladedrac.cat) el dijous 30 d'abril el programa "La Tribu de Catalunya Ràdio" en la què hem parlat de la continuació de la sèrie.

Paràgraf i entrevista actualitzats el 30 d'abril.

És un somni fet realitat per molts fans de Bola de Drac, una gran notícia per tots nosaltres. Estem impacients de veure-la aquí, però encara no se sap res, ni del doblatge en català, ni de qualsevol altre idioma del país, ni que s'estreni a TV3.

Nous episodis de Bola de Drac

Des de Boladedrac.cat volem fer una petició, que faci només una versió, la japonesa i que sigui aquesta la que ens arribi.

Esperem que arribat el moment, Televisió de Catalunya pugui comprar els drets de la nova part de la sèrie i que la puguem gaudir amb la sèrie completa.

També desitgem que el doblatge català mantingui els crits en japonès, les veus siguin de la saga Bu mantenint el cast original, i que ja són mítiques per nosaltres i insubstituïbles.

La pel·lícula: "Fukkatsu no F" i la nova part de la sèrie demostren que Bola de Drac és mes viva que mai, que genera passions i és un mite que mai morirà.

A mesura que ens arriben més informacions us ho farem saber.

Aquesta notícia ha estat redactada per Boladedrac.cat el dia 28/04/2015 a les 12:17
comentaris
Roger
30 d'Abril, 2015
Perfecte, haviam si poodem continuar amb la mítica sèrie de Bola de Drac per un quant temps més!!! Visca!!:)
Elena Adam
18 de Maig, 2015
Tinc moltes ganes de que tradueixin la nova pelicula
Oriol Canal
07 de Juny, 2015
Haveure si en aquesta serie apareixen els 12 déus de la destrucció!
Jordi bosch rodriguez
07 d'Octubre, 2016
Bola de drac super socmolt fan desde petit apode ser a la nit perque si no pode veure i cuan se estena
Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers que permeten conèixer els vostres hàbits de navegació, per a millorar el nostre servei.
Per a continuar navegant, seria convenient l’acceptació del seu ús. Més informació aquí.