Content Lightbox
 
Tanca la finestra
                                                              

Manga de Bola de Drac Super i tom 9

Aquest mes surten a la venda les novetats del manga de Bola de Drac Super en català. Les aventures més esperades veuran la llum el pròxim 24 de març.

Manga de Bola de Drac Super i tom 9

 

Manga de Bola de Drac Super i tom 9

 

Aquest mes de març està ple de novetats pel què fa el manga de Bola de Drac, com l'estrena de la anhelada saga Moro de Bola de Drac Super en català i què recordem, està inèdita en format anime al Japó.

A continuació hi ha el resum de les noves aventures d’en Goku i els seus amics, encara inèdites a Televisió de Catalunya. Si us voleu esperar a veure-les per la televisió, no seguiu llegint.

Els propers llançaments de la mà de Planeta Comics pel 24 de març:

Manga de Bola de Drac Super i tom 9

- Tom número 9 de Bola de Drac Super, titulat: “Fi i conclusió“, és el recopilatori dels números 41 a 45 de l'edició vermella.
Resum: Al Torneig del Poder ja només queden en Goku i els seus, del setè univers, i en Jiren per part de l'onzè. Acorralat pel poder aclaparador d'en Jiren, en Goku per fi aconsegueix activar l'ultrainstint i s'enfronta al seu rival, però...! D'altra banda, a la Terra, el Monstre Bu corre perill...!?
Nombre de pàgines: 192.
Al preu de 7,95€.

Manga de Bola de Drac Super i tom 9

- Número 258 de la Sèrie Vermella de Bola de Drac, número 47 de la sèrie Super.
En aquest número, en Vegeta lluita amb en Moro i sembla que estan igualats, però l'enemic va revelant els seus plans, que inclouen aconseguir les boles de drac de Nàmek. En Moro absorbeix energia dels planetes, però també dels seus rivals!
Nombre de pàgines: 32.
Al preu de 2,95€.

Manga de Bola de Drac Super i tom 9

- Número 259 de la Sèrie Vermella de Bola de Drac, número 48 de la sèrie Super.
En aquest número, afeblits i sense la possibilitat de transformar-se en SuperGuerrers, en Goku i en Vegeta s'enfronten a en Moro fent equip, però l'enemic és superior i va recuperant la seva antiga força amb l'energia que els ha estat absorbint. La Patrulla Galàctica haurà de recórrer a un nou guerrer.
Nombre de pàgines: 48.
Al preu de 2,95€.

Font: Planeta Comics.

No us ho perdeu. I fins aquí les novetats pel que fa el manga de Bola de Drac del mes de març. Esperem que aviat puguem gaudir de les noves aventures d’en Goku i els seus amics pel Canal Super3!
Pròximament més, al mes d'abril arribaran més números de la saga Moro en català i sabrem més coses sobre aquest malvat ésser que fa tremolar als Déus Kaioh Shins i als membres de la Patrulla Galàctica. Fins la propera noticia!!!

Aquesta notícia ha estat redactada per Boladedrac.cat el dia 21/03/2021 a les 16:00
comentaris
Nom:
C.electrònic (opcional):
web (opcional):
Comentari:
Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers que permeten conèixer els vostres hàbits de navegació, per a millorar el nostre servei.
Per a continuar navegant, seria convenient l’acceptació del seu ús. Més informació aquí.