Content Lightbox
 
Tanca la finestra
                                                              

La monja i en Son Goku

l'essència Bola de Drac envaeix l'obra de teatre d'en Nao Albet i Marcel Borràs.

 

La Monja i en Son Goku

 

Nao Albet i Marcel Borràs, dos joves directors catalans versionen la obra "gore" "La Monja enterrada en vida o Secrets d'aquell convent" en estrena per a la Seca-Espai Brossa.

El què podem veure és un reflex del Grand Guignol que va arribar a finals del segle XIX al Teatre Odeon de Barcelona i escrita pel dramaturg Jaume Piquet.
"La Monja enterrada en vida" és la història d'una noia ingressada en un convent per ordre del seu pare, per evitar que mantingui les seves primeres relacions sexuals amb el noi que li agrada.

Albet i Borràs li han donat la volta i en aquesta relectura podem veure acció i una bogeria de molts elements nostres, com és el cas de la influència de Bola de Drac en la obra.

La monja Elvira, interpretada per Shang-Ye parla en xinès durant tota la obra (hi han subtítols) i es veurà immersa en combats d'arts marcials.
Nao i Marcel interpreten a l'Ambròs i l'Adrià enviats per ordre del pare de l'Elvira perquè apallissin a l'Albert, pretendent de la noia.
I l'Enric Isasi-Isasmendi, que és el narrador de Bola de Drac, és la veu en off de l'obra.

A "La Monja enterrada en vida" podem escoltar música de Bola de Drac, hi han lluites de l'estil d'en Goku i fins i tot un Kame Hame!

L'obra es representarà del 7 de març al 8 d'abril a la Sala Joan Brossa. De dimecres a dissabtes a les 20:30 i els diumenges a les 19:00.

A MÉS, SI DIEU QUE VENIU DE PART DE BOLADEDRAC.CAT, TINDREU UN 25% DE DESCOMPTE!

Així que Bola de Drac, a més de tornar a TV3, també ha tornat al teatre i és la demostració què la sèrie és un fenomen social i cultural a Catalunya.

Els creadors de Boladedrac.cat hem anat a la representació i ens ha encantat i us aconsellem què hi aneu. Hi passareu una gran estona!

Trobareu més informació a la web de Laseca.cat

Mireu el reportatge del programa "A Escena" d'aquesta magnífica obra en la què es respira Bola de Drac!

 

Aquesta notícia ha estat redactada per Boladedrac.cat el dia 19/03/2012 a les 16:00
comentaris
Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers que permeten conèixer els vostres hàbits de navegació, per a millorar el nostre servei.
Per a continuar navegant, seria convenient l’acceptació del seu ús. Més informació aquí.