Content Lightbox
 
Tanca la finestra
                                                              

21 anys de Bola de Drac

Estem de celebració, es compleixen 21 anys de Bola de Drac a Catalunya.

 

21 anys de Bola de Drac

Un 15 de febrer d'ara fa 21 anys, TV3 va emetre el primer episodi de Bola de Drac. Ningú sabia de què anava aquesta sèrie.

Ningú imaginava que aviat la sèrie es convertiria en un fenomen de masses. La boladedracmania va esclatar amb gran força, a totes les escoles es parlava de Bola de Drac, d'en Goku, del Drac Xeron, als parcs els nens jugaven imitant els personatges de la sèrie; tothom era fan de Bola de Drac!

Bola de Drac es va emetre, a pesar d'algunes interrupcions, per la compra i doblatge d'episodis nous, des de 1990 fins el setembre del 2001, es van emetre també pel·lícules de Bola de Drac i Bola de Drac Z, i dos especials de Bola de Drac Z. Però encara falta material per emetre com "Dragon ball kai", les ultimes quatre pel·lícules de la saga Bu que només estan en castellà amb àudio en japonès editades per Selecta Vision en DvD; el Tv especial de BDGT sobre "Goku Jr", la pel·lícula "Bola de Drac: el camí per ser el més fort", l'ova "Dragon Ball Z Gaiden" (1993) i l'especial de 2008: "Goku i els seus amics tornen".

Amb Bola de Drac nosaltres i tota la gent ha crescut, ha viscut noves experiències i ha pogut adquirir nous valors per a la vida de cadascú. Bola de Drac ens ensenya a lluitar pel que volem, ens ensenya a estimar les persones, a tenir companyerisme i ajudar els demés i a no enfonsant-nos en els problemes de la vida... tot això i més es lo que ens ensenya: la nostra, la vostra, la de tots: Bola de Drac.

21 anys de Bola de Drac

Quan el 27 de setembre del 2001 ens vam assabentar de que Bola de drac s’emetia per última vegada, ens va semblar que s’acabava el món, era com si alguna part de nosaltres se n’anés per no tornar mai més, ja que, com hem dit abans, hem crescut amb en Goku i companyia. Però de veure després l’últim episodi de Bola de Drac GT vam decidir continuar lluitant per la seva tornada i per fer conèixer les aventures d’en Goku i la seva colla a les noves generacions; lluitant com ens ha ensenyat en Son Goku. Hem continuat lluitant per la remissió de la sèrie, de les pel·lícules, dels especials de TV, de l’ova, i per què? Perquè tant les pel·lícules, com els especials de TV i l’ova, només s’han emès un cop per Televisió de Catalunya, i no totes, i a més a més, fa molts anys que no s’emeten. Per això ara que han sortit tot el material de Bola de drac-Z-GT en versió remasteritzada i sense censures; DEMANEM QUE ES REEMETI BOLA DE DRAC-Z-GT i TOTES LES SEVES PELIS, OVA i ESPECIALS DE TV, INÈDITS I NO-INÈDITS.

Han passat gairebé 10 anys des de aquell 27 setembre del 2001, quan ens van treure Bola de drac, i nosaltres, hem continuat demanant la sèrie i gent nova també s’ha sumat a aquest propòsit, i ara, ens preguntem si algun dia aquest desig es farà realitat, però sempre estem demanant-la sense parar, encara que algun dia ens hem endut una discussió, però mai ens hem rendit, estem sempre amb l’esperança de que algun dia proper en Goku torni a estar amb nosaltres, alegrant-nos les tardes com feia abans.

21 anys de Bola de Drac

Ara és el moment de que torni i lluitarem fins la seva tornada per la reemissio de la sèrie, les pel·lícules, la ova, els especials de Tv, i moltes novetats que han sortit fa anys! HO VOLEM TOT!!!

MOLTES FELICITATS, BOLA DE DRAC!

Aquest és un escrit en el què es veu el què hem estat reivindicant durant tants anys.

Gràcies a l'equip de TV3 què ha fet possible les nostres demandes.

GRÀCIES!

BOLADEDRAC.CAT i els milers i milers de fans de Bola de Drac.

Aquesta notícia ha estat redactada per Boladedrac.cat el dia 15/02/2011 a les 16:00
comentaris
Nom:
C.electrònic (opcional):
web (opcional):
Comentari:
Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers que permeten conèixer els vostres hàbits de navegació, per a millorar el nostre servei.
Per a continuar navegant, seria convenient l’acceptació del seu ús. Més informació aquí.