Content Lightbox
 
Tanca la finestra
                                                              

Manga de Bola de Drac Super i tom 7

Aquest mes surten a la venda les novetats del manga de Bola de Drac Super en català. Les aventures més esperades veuran la llum el pròxim 6 d'octubre.

Manga de Bola de Drac Super tom 7

 

Manga de Bola de Drac Super tom 7

 

Aquest mes de setembre han sortit novetats pel que fa els marxandatges de Bola de Drac.

- Els còmics 244 i 245 de la sèrie vermella de "Bola de Drac", de la mà de Planeta Comics. En aquests 2 números 33 i 34 de la etapa Super, ens trobem immersos dins del Torneig del Poder! Els lluitadors del setè univers es van enfrontant als seus oponents, alguns amb habilitats sorprenents, mentre en Goku insisteix en lluitar contra Jiren, el més poderós de l'onzè univers; en Freezer traeix al grup ajudant a Frost, el seu equivalent en el sisè univers, però es pot tractar d'una estratègia?
Amb en Cor Petit i en Son Gohan tenen dificultats davant els lluitadors del novè univers, Freezer, que en realitat no els estava traint, els dona un cop de mà i contribueix a l'eliminació completa de l'equip, que suposa la desaparició d'un univers sencer. En Goku, per la seva banda, aconsegueix per fi lluitar contra Jiren...
Al preu de 2,95€ c/u.

Manga de Bola de Drac Super tom 7

A continuació hi ha el resum de les noves aventures d’en Goku i els seus amics, encara inèdites a Televisió de Catalunya. Si us voleu esperar a veure-les per la televisió, no seguiu llegint.

Els propers llançaments de la mà de Planeta Comics pel 6 d'octubre:

Manga de Bola de Drac Super tom 7

- Número 246 de la Sèrie Vermella de Bola de Drac, número 35 de la sèrie Super.
En aquest número, en Goku no pot fer res contra en Jiren, no li arriba a la sola de la sabata, i llavors arriba en Hit, el guerrer del sisè univers que en Goku ja coneixia, amb una tècnica que sembla que funciona contra el poderós lluitador de l'onzè univers!
Nombre de pàgines: 40.
Al preu de 2,95€.

Manga de Bola de Drac Super tom 7

- Número 247 de la Sèrie Vermella de Bola de Drac, número 36 de la sèrie Super.
En aquest número, en Hit tampoc no ha pogut guanyar en Jiren, que ha estat capaç de contrarestar la seva tècnica. En Vegeta, d'altra banda, lluita contra en Toppo, i l'A-18 fa una demostració de poder davant de les lluitadores del segon univers. El torneig avança i cada cop hi ha més eliminats, però de sobte una força invisible fa que tot plegat avanci més de pressa.
Nombre de pàgines: 40.
Al preu de 2,95€.

Els propers llançaments de la mà de Planeta Comics pel 20 d'octubre:

Manga de Bola de Drac Super tom 7

- Tom número 7 de Bola de Drac Super, titulat: “Una lluita per la supervivència dels universos! Comença el Torneig del Poder!“, és el recopilatori dels números 31 a 35 de l'edició vermella.
Resum: Se celebrarà el Torneig del Poder, organitzat per ses majestats Zen’ô!! El combat de demostració dels déus de la destrucció s’acaba i s’estableixen les regles bàsiques. A més, resulta que tots els universos, excepte el vencedor del torneig, seran exterminats. En Goku comença a voltar com un boig per reclutar els 10 lluitadors més poderosos del setè univers sense comptar les deïtats, però…!!
Nombre de pàgines: 192.
Al preu de 7,95€.

Manga de Bola de Drac Super tom 7

- Número 248 de la Sèrie Vermella de Bola de Drac, número 37 de la sèrie Super.
En aquest número, la Caulifla, del sisè univers, es transforma en superguerrera i s'enfronta a en Freezer en un intens combat. Però quan queda clar que no és rival per a ell, la Kale entra en acció amb la seva impressionant força, fins ara desconeguda!
Nombre de pàgines: 40.
Al preu de 2,95€.

Manga de Bola de Drac Super tom 7

- Número 249 de la Sèrie Vermella de Bola de Drac, número 38 de la sèrie Super.
En aquest número, la Kale comença a derrotar lluitadors a tort i a dret i fins i tot ataca, embogida, els seus aliats, que temen que perdi el seny i esdevingui irrecuperable. Però poc a poc perd embranzida i els caldrà trobar una solució per continuar aprofitant la seva força...
Nombre de pàgines: 40.
Al preu de 2,95€.

Manga de Bola de Drac Super tom 7

- Bola de Drac Super Broly Anime Comic.
Resum: S'ha acabat el Torneig del Poder i en Goku i en Vegeta es moren de ganes de trobar nous estímuls. Just aleshores apareix en Freezer, acompanyat d'un nou guerrer de l'espai amb un poder latent desconegut: en Broly, que va néixer a la mateixa època que en Goku i en Vegeta. Cada un d'ells va seguir un camí diferent a la vida, però ara els tres guerrers es veuran les cares. Prepareu-vos per descobrir la història dels guerrers de l'espai i per veure una batalla que supera els límits imaginables!!
Nombre de pàgines: 360.
Al preu de 14,95€.

Font: Planeta Comics.

No us ho perdeu. I fins aquí les últimes novetats. Esperem que aviat puguem gaudir de les noves aventures d’en Goku i els seus amics pel Canal Super3! Fins la propera noticia!!!

Aquesta notícia ha estat redactada per Boladedrac.cat el dia 04/10/2020 a les 16:00
comentaris
Nom:
C.electrònic (opcional):
web (opcional):
Comentari:
Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers que permeten conèixer els vostres hàbits de navegació, per a millorar el nostre servei.
Per a continuar navegant, seria convenient l’acceptació del seu ús. Més informació aquí.