Content Lightbox
 
Tanca la finestra
                                                              

Manga de Bola de Drac Super i tom 10

Aquest mes surten a la venda les novetats del manga de Bola de Drac Super en català. Les aventures més esperades veuran la llum el pròxim 19 de maig.

Manga de Bola de Drac Super i tom 10

 

Manga de Bola de Drac Super i tom 10

 

Aquest mes de maig està ple de novetats pel què fa el manga de Bola de Drac, amb la continuació de la fantàstica saga Moro de Bola de Drac Super en català i què recordem, està inèdita en format anime al Japó.

A continuació hi ha el resum de les noves aventures d’en Goku i els seus amics, encara inèdites a Televisió de Catalunya. Si us voleu esperar a veure-les per la televisió, no seguiu llegint.

Els propers llançaments de la mà de Planeta Comics pel 19 de maig:

Manga de Bola de Drac Super i tom 10

- Tom número 10 de Bola de Drac Super, titulat: “El desig d’en Moro“, és el recopilatori dels números 46 a 50 de l'edició vermella.
Resum: L'atroç criminal Moro, que va ser capturat fa 10 milions d'anys, s'escapa de la Presó Galàctica i va al nou planeta Nàmek a buscar les boles de drac amb la intenció de recuperar el poder que tenia a la seva millor època. En Goku i en Vegeta se n'hi van per plantar-li cara, però en Moro els absorbeix l'energia...!
Nombre de pàgines: 192.
Al preu de 7,95€.

Manga de Bola de Drac Super i tom 10

- Número 262 de la Sèrie Vermella de Bola de Drac, número 51 de la sèrie Super.
En aquest número, l'ajudant d'en Moro demana a en Polunga el desig de recuperar-se de les ferides, i el segon desig permet que en Moro recuperi tot el seu poder, però després traeix el seu aliat i demana un tercer desig que els altres no arriben a sentir. D'altra banda, el Gran Kaioshin controla temporalment el cos d'en Bu, on estava atrapat.
Nombre de pàgines: 48.
Al preu de 2,95€.

Manga de Bola de Drac Super i tom 10

- Número 263 de la Sèrie Vermella de Bola de Drac, número 52 de la sèrie Super.
En aquest número, mentre en Moro continua absorbint energia del planeta Nàmek, en Goku, en Vegeta i el Gran Kaioshin se li apropen amb el canvi de lloc instantani. Però, com que no poden lluitar a l'espai, han de trobar la manera de fer-lo tornar a la superfície del planeta. Mentrestant, el Gran Kaioshin hi lluita, però no li pot aplicar la tècnica per segellar-lo.
Nombre de pàgines: 48.
Al preu de 2,95€.

Font: Planeta Comics.

No us ho perdeu. I fins aquí les novetats pel que fa el manga de Bola de Drac del mes de maig. Esperem que aviat puguem gaudir de les noves aventures d’en Goku i els seus amics pel Canal Super3!
Pròximament més, al mes de juny arribaran més números de la saga Moro en català i continuarem sabent més coses sobre aquest malvat ésser que fa tremolar als Déus Kaioh Shins i als membres de la Patrulla Galàctica. Fins la propera noticia!!!

Aquesta notícia ha estat redactada per Boladedrac.cat el dia 17/05/2021 a les 16:00
comentaris
Nom:
C.electrònic (opcional):
web (opcional):
Comentari:
Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers que permeten conèixer els vostres hàbits de navegació, per a millorar el nostre servei.
Per a continuar navegant, seria convenient l’acceptació del seu ús. Més informació aquí.