Content Lightbox
 
Tanca la finestra
                                                              

Bola de Drac al Festival de Sitges

L'estrena de la nova pel·lícula de Bola de Drac Z: "La Batalla dels Déus" al Festival de Cinema de Sitges desencadena l'entusiasme i la emoció de tots els fans de la sèrie. Aquest gran esdeveniment i el seu èxit demostra que el fenomen "Bola de Drac" viurà per sempre.

 

Bola de Drac al Festival de Sitges

 

En aquesta nova edició del Festival de Cinema Fantàstic de Sitges, el passat 19 d'octubre s'ha projectat a l'Auditori de l'Hotel Melià on es celebra el festival, la espectacular i recent pel·lícula: "Bola de Drac Z: La Batalla dels Déus" (Dragon Ball Z: Kami to Kami).

Bola de Drac al Festival de Sitges

Festival de Cinema de Sitges - Hotel Melià Sitges on té lloc l'esdeveniment.

Durant tots aquests dies previs a la projecció, s'ha notat a les xarxes socials una gran eufòria i expectació davant aquest esdeveniment, ja que era l'única oportunitat al nostre país de veure en pantalla cinematogràfica aquesta pel·lícula que es va estrenar als cinemes nipons el 30 de març d'aquest mateix any, amb un gran èxit; i que és el retorn de l'Akira Toriyama després de 17 anys de deixar el manga de "Dragon Ball".

Bola de Drac al Festival de Sitges

Centenars de persones fent cua per veure la pel·lícula.

Al Festival de Cinema de Sitges hem pogut de veure la pel·lícula de "Bola de Drac" i hem pogut entrevistar a primeres hores del matí, en exclusiva, el director del Festival, l'Àngel Sala; que ens ha respost molt amablement a les nostres preguntes i ens ha donat detalls i notícies exclusives que us anunciarem més endavant.

Bola de Drac al Festival de Sitges

Auditori on es projecta la pel·lícula.

Pocs minuts després de les 13 hores, hem pogut entrar a la sala, que estava plena de gent i hem pogut gaudir amb emoció d'aquesta pel·lícula.
Abans de que comencés la pel·lícula; a la pantalla apareix el logo de Selecta Visión, fet que ens ha confirmat el que ens ha comentat l'Àngel Sala a l'entrevista que li hem realitzat. Quan va aparèixer el logo, la gent es va posar dempeus i va començar a aplaudir i cridar d'eufòria i emoció.
Els crits d'eufòria van seguir quan va aparèixer el logo de la Toei Animation i encara més al escoltar el "Chala Head Chala" del principi de la pel·lícula.

Bola de Drac al Festival de Sitges

Ambient a l'auditori pocs minuts abans del començament de la pel·lícula.

La pel·lícula es situa uns anys després de la derrota del pèrfid Majin Bu. En Birusu, el Déu de la destrucció que s'encarrega de mantenir l'equilibri a l'Univers desperta d'un llarg son i ve a saber que un guerrer Saiyan va derrotar al tirà Freezer i per tant decideix anar a la Terra a trobar-se amb en Goku. El Déu Kaito, coneixent aquest Déu, alerta a Goku que es tracta d'un ésser molt fort i aconsella què no lluiti amb ell, però en Goku, en lloc de fer cas als consells d'en Kaito, s'emociona tant d'enfrontar-se contra un adversari molt fort; que decideix lluitar contra Birusu, però aquest té un poder tan gran que aconsegueix guanyar al nostre amic.

Bola de Drac al Festival de Sitges
Ni tan sols en Vegeta, Son Gohan, Son Goten, Trunks, Ten Xin Han, A18, Krilín, Follet Tortuga, etc... poden fer front i ajudar a derrotar a aquest ésser diví...
Però no us explicarem la pel·lícula! S'ha de veure i gaudir!

 

Bola de Drac al Festival de Sitges

La pel·lícula és dirigida per Masahiro Hosoda, escrita per Yusuke Watanabe i produïda per Toei Animation. Akira Toriyama s'ha involucrat en aquesta producció, després de 17 anys.

En aquesta nova pel·lícula veurem tots els personatges del món de Bola de Drac, alguns amb un canvi de look vertaderament sorprenent com la Vídel, en Krilín, el Sr. Satan o en Ten Xin Han.

Bola de Drac al Festival de Sitges

La pel·lícula ha estat espectacular, la gent que hi ha assistit no parava de riure i emocionar-se; i és que és la primera vegada que es projecta una pel·lícula de Bola de Drac en una sala cinematogràfica. Se'ns ha posat a tots la pell de gallina al poder viure tants moments emblemàtics i al poder gaudir de novetats de Bola de Drac i d'aquesta qualitat. Un moment molt emotiu és al final de la pel·lícula, als títols finals de crèdits, quan s'escolta el "Llum, foc, destrucció" en versió anglesa amb imatges del manga de "Dragon Ball", en aquest moment tots els assistents comencen a cantar la cançó.

Bola de Drac al Festival de Sitges

Al acabar la pel·lícula, hem pogut entrevistar alguns dels espectadors, com Mercè Sunyer o Mar Moreno, entre d'altres. Els hi preguntem què en pensen de la nova pel·lícula i ens responen: "Ens ha encantat! Però encara volíem més lluita, però està tot genial! Molt xula!"

Bola de Drac al Festival de Sitges

Ambient alegre i festiu a la sortida.

Com sempre diem, el ser humà té la necessitat de compartir, i aquest dia molts fans han compartit aquests sentiments i emocions plegats, i això també fa gran Bola de Drac, com quan veiem tots plegats cada dia els episodis al Canal Super3 sabent que hi han centenars de milers de persones que senten les mateixes emocions que nosaltres al mateix moment.

A la sessió d'aquesta mítica pel·lícula han assistit unes 827 persones (l'aforament és de 1380) dels quals s'han venut 527 entrades i s'han repartit 300 invitacions.

Bola de Drac al Festival de Sitges

Centenars de fans contents després de veure "La Batalla dels Déus".

"Bola de Drac Z: La Batalla dels Déus" s'ha tornat a emetre l'endemà, 20 d'octubre, a les 9h45 del matí.

Volem donar les gràcies a l'Àngel Sala per la entrevista i per haver-nos concedit part del seu temps, i també al Clàudio Bergala i als organitzadors per convidar-nos com acreditats de premsa i prestar-nos els seus minuts i ajudar-nos durant tota la nostra estada al festival.

Us deixem amb la entrevista a l'Àngel Sala i seguirem informant!

 

Al finalitzar l'entrevista, l'Àngel ens dóna en exclusiva la notícia de que Selecta Visión ha aconseguit les llicències de la pel·lícula "Bola de Drac Z: La Batalla dels Déus" per Espanya. Ens comenta ja a micròfon tancat que Selecta Visión ha arribat a un acord amb la Toei Animation en el mateix Festival de Cinema de Sitges. Manu Guerrero, product manager de Selecta Visión ens comenta que 24 hores abans de la projecció de la pel·lícula, encara no havien aconseguit la llicència. L'Àngel Sala ens comenta que aquesta pel·lícula hauria d'arribar als cinemes. Sobre el doblatge en català, no ens pot avançar res, però ens quedem amb les seves paraules positives de l'entrevista.

Això és una gran notícia ja que ens apropa cada cop més a gaudir d’aquesta pel·lícula en català juntament amb les inèdites. Demanarem tots plegats a Televisió de Catalunya que adquireixi aquesta gran pel·lícula.

La nova pel·lícula de La Batalla dels Déus, l'ambient festiu de l'esdeveniment i l'entusiasme de tots els fans demostra que el fenomen Bola de Drac és més viu que mai i que viurà per sempre.

Aquesta notícia ha estat redactada per Boladedrac.cat el dia 02/11/2013 a les 16:00
comentaris
Joan Navarro
10 de Novembre, 2013
Brutal! Molt bon treball, nois!
Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers que permeten conèixer els vostres hàbits de navegació, per a millorar el nostre servei.
Per a continuar navegant, seria convenient l’acceptació del seu ús. Més informació aquí.