Content Lightbox
 
Tanca la finestra
                                                              

Torna Bola de Drac!

Torna Bola de Drac!

TORNA BOLA DE DRAC!!!

El dimecres 29 de juny, TV3 anuncia la tornada de Bola de Drac al Canal3XL! 
Bola de Drac tornarà a la tardor i es preveu que s'emetrà en un molt bon horari.

Què s'ha fet per tornar a veure en Goku?
Bola de Drac es va deixar d'emetre al setembre del 2001 amb uns grans índexs d'audiència, al juny del 2001 Bola de Drac Z va tenir una mitja d'un 20,1 % de share, un èxit. Des de llavors fins a l'actualitat TV3 ha anat rebent innumerables peticions demanant el retorn de Bola de Drac, ja sigui via telèfon (Tel 012, Tel 902 20 5430, etc.), via mails, mitjançant el Servei d'Atenció a l'Espectador de TV3. També cal nombrar els fòrums i el seu incansable "Bombardeig per demanar Bola de Drac!" amb més de 9000 missatges de 2005 a 2010. Un altre moment que no es desaprofita son els salons del manga on cada any, Jesús Pardo i Cristiano Casá han penjat la pancarta "Volem Bola de Drac!". També s'ha fet molta força des de la nostra pàgina web BOLADEDRAC.CAT.
Lluitem per allò que estimem, amb perseverança, sense rendir-nos mai, com ens ensenya en Goku.
Cal destacar que el què ens ha donat més força és el facebook "Bola de Drac en català" que compta amb més de 66.000 persones.
Mai s'ha vist una mobilització tan important, una mobilització què ha trencat tots els esquemes, desenes de milers de persones durant 9 anys demanant tornar a veure en Goku! 

L'actualitat de Bola de Drac al món!
Aquests últims anys, al contrari del què passa habitualment, l'èxit mundial de Bola de Drac ha anat incrementant sense parar. L'interès per la sèrie ha superat totes les expectatives. Tan és així que al 2008 s'ha estrenat al Japó la nova sèrie Dragon Ball Kai, què ha tingut un èxit aplastant. Això ha generat molt més merchandising del què es consumeix molt més del què s'havia esperat en un principi.

TV3 anuncia la tornada de Bola de Drac!!!
El 29 de juny, TV3 des dels seus diferents canals han anunciat la tan esperada notícia per tothom, la tornada de Bola de Drac! S'emetrà tota la sèrie completa a partir de setembre amb totes les seves parts, Bola de Drac, Bola de Drac Z, Bola de Drac GT i Bola de Drac Kai, aquesta última en estrena per primer cop a tot l'estat i què podrem veure nosaltres en estrena gràcies a Televisió de Catalunya. Bola de Drac Kai és la remasterització de Bola de Drac Z en format panoràmic 16:9.
Bola de Drac es podrà seguir també des de la web del Canal 3XL.
Les negociacions han estat molt dures, i han durat més d'un any i mig, però finalment, tot i la seva dificultat, TV3 i l'equip del 3XL han aconseguit adquirir-ne els drets d'emissió.
La notícia ja ha corregut per tota la xarxa d'internet on tothom s'ha fet ressò! El facebook recent creat pel Canal3XL: "Bola de Drac al Canal 3XL" en 24 hores ja comptava amb més de 2.500 persones. Un nou "boom" de Bola de Drac comença.

Durant anys hem estat esperant llegir i escriure-ho, semblava que no arribaria mai el dia... o millor dit, sabíem que arribaria però encara no sabíem quan, però avui què escrivim "Torna Bola de Drac", encara no ens ho creiem, és un somni fet realitat!
Gràcies a tots els qui hem fet possible que la tornada d'en Goku s'hagi fet realitat.

EL NOSTRE SOMNI S'HA FET REALITAT! HO HEM ACONSEGUIT! 

AVIAT TORNAREM A VEURE EN GOKU!!!

 

A continuació podem veure alguns dels ressons mediàtics que ja comença a tenir la tornada de Bola de Drac!

Entrevista del diari ara.cat als creadors de Boladedrac.cat

Notícia diari ara.cat versió digital

Notícia diari La Vanguardia versió digital

Notícia diari Avui versió digital

Aquesta notícia ha estat redactada per Boladedrac.cat el dia 30/06/2011 a les 16:00
comentaris
Nom:
C.electrònic (opcional):
web (opcional):
Comentari:
Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers que permeten conèixer els vostres hàbits de navegació, per a millorar el nostre servei.
Per a continuar navegant, seria convenient l’acceptació del seu ús. Més informació aquí.