Content Lightbox
 
Tanca la finestra
                                                              

Nou canvi de horari de Bola de Drac Z

Bola de Drac Z canviarà de nou el seu horari i s'emetrà de dilluns a divendres a les 14:55 al Canal Super3.

 

Nou canvi de horari de Bola de Drac Z

 

A partir del dilluns 12 de setembre amb la entrada del nou curs escolar, la nostra estimada sèrie pateix novament un canvi d'horari.

"Bola de Drac Z" s'emetrà de dilluns a divendres a partir de les 14:55 amb la emissió de doble episodi, al Canal Super3.
Els caps de setmana no s'emetrà la sèrie.
Recordem que aquest canvi d'horari que va començar el mes de juny s'inicia després de ser el programa més vist del Canal Super3 i del Canal33 setmana rera setmana.

Nou canvi de horari de Bola de Drac Z

Cada migdia podem veure les noves aventures i peripècies d'en Son Gohan estudiant a l'institut de Satan City, l'aparició d'un nou súper heroi, coneixem en Son Goten, el retorn d'en Goku, un nou Torneig de les Arts Marcials i nous enemics que posaran en perill la Terra... Increïbles aventures amb una banda sonora espectacular que ens posarà la pell de gallina.

A la saga del Monstre Bu veurem l'opening inèdit: "We Gotta Power" com també l'ending "We were angels" (que no vam veure als anys 90), per tant es substituirà l’opening “Llum, foc, destrucció” i l'ending “Estic protegit per les estrelles”.

Tot això i més sorpreses són els ingredients que ens esperen a l'última saga de Bola de Drac Z: la Saga del Monstre Bu, la original!

Nou canvi de horari de Bola de Drac Z

Sobre la continuació de "Bola de Drac Z", l'esperada Dragon Ball Super, hem de tenir paciència, TV3 es troba en negociacions amb la Toei Animation.

Esperem que quan arribi aquí, Dragon Ball Super, s'emeti al seu horari habitual, les 20:55, i no als migdies/tardes que molts estem en classes o treballant i no la podem gaudir com ja ens ha passat aquest estiu.

Aquesta notícia ha estat redactada per Boladedrac.cat el dia 09/09/2016 a les 16:00
comentaris
10 de Setembre, 2016
Hola,soc Toni i volia fer una sugerència: Molts fans de la sèrie dragon ball z hem vist el nou horari el de les 15:00 i el que volia demanar es si es pot tornar a possar el horari de les 21:00,perque hi han moltes persones tant xiquets com adults,que no podrien veure la gran animació Degut als compromissos de anar a treballar,i a la escola,el que farìa que la sèrie perdria audiencia i aixó es una cosa que no li agradaria a ningú;si es pogues fer alguna cosa per tornar la serie al seu Horari habitual de les 21:00 i seguint veient la nostra serie preferida fins que arribe db súper,que també espero que es done a les 21:00 Atentament Toni,i gràcies per veure el missatge
priscilla
10 de Setembre, 2016
Bones voldria suggerir que tornesiu a ficar bola de drac z al horari habitual de les 21h i no a les 15h com voleu cambiarlo. Es un hora on no ho veura ningu els nens estan a escola i els grans a treballar.
raul
11 de Setembre, 2016
Hola buenas tardes a todos,con todos mis respetos,y los de muchos fans de bola de drac;creemos que ya es faltar un poco al respeto con todo lo que se esta haciendo a bola de drac ,,es una serie con una gran audiencia la cual beneficia a la cadena y la mayoria de esta audiencia pide por fabor que se mantenga el horario de las 21.00h ya hace tiempo ,,,no es normal que se este jugando tanto con los cambios de horarios a los cualos la mayoria de seguidores no puede ver,y encima los fines de semana quieren prescindir de la serie,creo que no es tan dificil preocuparse un poco mas por estos seguidores fieles que tanta audiencia damos al canal y creo que todos nos merecemos el mantener el horario de siempre (21.00h)muchisimas gracias y un saludo
Dafne
11 de Setembre, 2016
Jo vull que torneu a possar bola de drac a les 21h ja que els meus fills no ho podran veure ja que entren al cole a les 15h y ho heu possat a les 14:55h. Tots els nens es quedaran sense poder veure bola de drac. Anaba perfecte quan era a les 21h y sen anaben a dormir despres. Pd: una mare que veu bola de drac desde fa 20anys.
Carles
12 de Setembre, 2016
Si es el programa mes vist, no entenc per que convien horaris. Ara, ja no podré seguir mes la serie. Ni entre setmana, ni cap de setmana. Una vergonya. Sincerament
Miguel
13 de Setembre, 2016
Hola Les mandré una queja a tv3 por el horario actual de bola de drac y su respuesta, así resumida fue, que lleva 5 años a las 21h y es hora de "rotar" y dar paso a nuevas series, como la del Conan (serie la cual no tengo ninguna queja). Pero no entiendo el porque modificar la hora de una serie para poner otra, cuando hay otras series que las hacen por la mañana y luego más tarde por la tarde las vuelven a hacer. Mi caso sería que mi hija de apenas 3 años, ha estado creciendo con Goku, le encanta ver los Kamehames, llegando a imitarlos (a su manera), se entristeció cuando mataron al perro del monstre Bu, imita (a su manera) la técnica de la fusión, le gusta ver como Goku de repente, por ver la luna llena se transforma "en un bicho enorme" como ella lo llama, aprendió a deci "adeu" gracias a la canción de cierre donde Songohan sale diciendo adiós con la mano (el famoso adeu adeu adeu), reconoce a casi todos los protagonistas de la serie. Ahora de repente, se ha encontrado que no hacen el Goku, ya que a las 15h ella está en el cole (que ha empezado este año) y si encima lo quitáis el fin de semana... para ella es habérselo quitado.
Engracia
19 de Setembre, 2016
Hola bona tarda a veure si podeu convencer a la Corporació de Mitjans audiovisuals es a dir a la tv3 que tornin a posar en cas Bola de Drac Z de dilluns a divendres de 20:55 a 21:20 i dissabtes i diumenges de 21:00 a 21:25 gracies.
Ruben hernandez torrent
01 d'Octubre, 2016
Habeure si entre tots fem que bola de drac torni a lhorari que hauria destar. Animeuse i demaneu consell a boladedrac.cat per poder posar un escrit a tv3!
Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers que permeten conèixer els vostres hàbits de navegació, per a millorar el nostre servei.
Per a continuar navegant, seria convenient l’acceptació del seu ús. Més informació aquí.