Content Lightbox
 
Tanca la finestra
                                                              

Bola de Drac GT al Canal Super3!

Acció, lluita i aventures són un dels món ingredients que trobarem a Bola de Drac GT. Vivim les noves aventures d'en Goku i la resta de la colla cada dia a les 20:55 al Canal Super3!

 

Bola de Drac GT al Canal Super3

 

El 16 de febrer veurem l'últim episodi de Bola de Drac Z, titulat: "En Goku té un gran somni i un cop més ho deixa tot i se'n va!".

Però no totes les notícies són tristes, i és que le dilluns 17 de febrer veurem en estrena pel Canal Super3: Bola de Drac GT.

Bola de Drac GT al Canal Super3

La intenció d'Akira Toriyama era acabar la sèrie amb Bola de Drac Z, amb en Son Goku partint amb l'Ub, deixant un futur obert. Però són molts els fans arreu del món que volen i desitgen més aventures del nostre heroi Son Goku. La pressió i la insistència té els seus fruits, així és com la Toei Animation decideix continuar la sèrie des d'on l'ha deixat Akira Toriyama. El creador de la sèrie, en aquesta nova part, només supervisa el projecte i participa amb la creació de nous personatges i d'alguns dibuixos.

Bola de Drac GT al Canal Super3

Les sigles "GT" signifiquen "Great Tour", és a dir: "Gran Viatge", en referència al viatge a l'Espai que realitzen els nostres amics en aquesta nova part de la sèrie.

Bola de Drac GT està formada per 64 capítols i per quatre sagues: "En busca de les boles de drac d'estrella negra", "Saga d'en Baby", "Saga Súper A-17" i "Saga dels Drac Malignes".

Bola de Drac GT al Canal Super3

La nova part de la sèrie té una gran banda sonora que podrem sentir en els diferents openings i endings en català. Sentirem l'opening "Sempre em sento atret pel teu somriure" (amb canvi d'imatges segons la saga) i quatre endings: "No estic sol", "Què no ho veus?", "Blue Velvet" i "La metralleta rovellada".

En aquesta nova etapa de Bola de Drac a Televisió de Catalunya, i com ja hem vist a Bola de Drac i Bola de Drac Z, podrem gaudir de Bola de Drac GT amb una qualitat d'imatge impecable i remasteritzada, com si fós HD. Gaudirem també de les cortinetes que apareixen a mig capítol i que aniran canviant segons les sagues.

Però hi ha una novetat, a Bola de Drac GT es podrà escoltar també en versió original amb el sistema dual.

Bola de Drac GT al Canal Super3

Aquesta nova part comença després de l'entrenament d'en Goku amb l'Ub al Palau de Déu. Apareix després de molt de temps un dels primers enemics d'en Goku, en Pilaf, que convoca al Drac Xeron i li demana que en Goku torni a ser el nen que era. Però ara les boles de drac d'estrella negra han de ser reunides abans de què passi un any, ja que el planeta on es va demanar el desig, és a dir, la Terra quedarà destruïda.

Bola de Drac GT al Canal Super3

Així és com comença un llarg viatge per l'espai on en Goku, acompanyat de la seva néta Pan i del seu amic Trunks buscaran les set boles de drac d'estrella negra. Viuran un viatge ple d'aventures i coneixeran nous planetes i nous enemics molt poderosos que no els hi posaran les coses fàcils.

Acció, lluita i aventures són un dels món ingredients que trobarem a Bola de Drac GT.

Bola de Drac GT al Canal Super3

Bola de Drac GT s'emetrà de dilluns a divendres a les 20:55 i els caps de setmana a les 21:05 al Canal Super3.

Mentrestant a les sobretaules del Canal Super3 podem gaudir de Bola de Drac Z on viurem la recent començada Saga Bu! Cada dia de dilluns a divendres a les 15:25.

Bola de Drac GT al Canal Super3

Bola de Drac triomfa més que mai i la podem gaudir cada dia pel Canal Super3!

No deixis que t'ho expliquin!

Aquesta notícia ha estat redactada per Boladedrac.cat el dia 15/02/2014 a les 16:00
comentaris
Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers que permeten conèixer els vostres hàbits de navegació, per a millorar el nostre servei.
Per a continuar navegant, seria convenient l’acceptació del seu ús. Més informació aquí.