Content Lightbox
 
Tanca la finestra
                                                              

Bola de Drac Z als migdies!

Les sobretaules són plenes d'acció i aventures amb Bola de Drac Z. La sèrie d'èxit de TVC s'emet cada dia al Canal Super3.

 

Bola de Drac Z als migdies

 

El dia 25 de setembre, veurem l'últim episodi de "Bola de Drac", titulat: "A les flames de l'infern", i a continuació podem gaudir del primer capítol de "Bola de Drac Z".

Bola de Drac Z als migdies

Una bona notícia, ja que podrem tornar a gaudir dels capítols en què en Goku descobreix els seus orígens, la lluita contra en Freezer i tots els enemics!

Bola de Drac Z als migdies

Tot arrenca cinc anys després de la derrota d'en Cor Petit Jr. al Torneig de les Arts Marcials del qual en Goku s'ha proclamat guanyador. En Goku s'ha casat amb la Xixi i té un nen: Son Gohan, i la pau regna a la Terra, de moment.... A partir d'aquí comencen noves aventures, nous perills i moltes emocions...

Bola de Drac Z als migdies

"Bola de Drac Z", s'emetrà de dilluns a divendres de 15h26 a 16h20 amb dos capítols seguits, per un total de 291 episodis; amb la recuperació de les escenes censurades de la versió francesa emesa a Televisió de Catalunya als anys 90.

Bola de Drac Z als migdies

Gaudirem dels openings i endings inèdits, els títols dels episodis redoblats, les cortinetes originals i amb una qualitat d'imatge impactant, digna d'una sèrie com la nostra!

Bola de Drac Z als migdies

Mentrestant al vespre, de dilluns a diumenge a les 20h56 podem gaudir d'un episodi diari de "Bola de Drac Z" en el qual ens endinsarem en la saga dels androides!

El 19 de setembre, es van celebrar els 2 primers anys de la tornada de la nostra estimada sèrie. Després d'anys de lluites i negociacions, ho hem aconseguit! El nostre somni s'ha pogut fer realitat! En Goku i els seus amics han tornat a casa, al Super3, la llar on va néixer i de la qual no volem que marxi!

Bola de Drac Z als migdies

La llegenda de les boles de drac és més viva que mai! Que no hi falti ningú a la cita diària de "Bola de Drac Z"!

Aquesta notícia ha estat redactada per Boladedrac.cat el dia 23/09/2013 a les 16:00
comentaris
Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers que permeten conèixer els vostres hàbits de navegació, per a millorar el nostre servei.
Per a continuar navegant, seria convenient l’acceptació del seu ús. Més informació aquí.