Content Lightbox
 
Tanca la finestra
                                                              

Torna Bola de Drac a TV3!

Torna Bola de Drac a TV3!
Torna Bola de Drac a TV3!

TORNA BOLA DE DRAC!!!

El dijous 27 de juny, TV3 anuncia la tornada de Bola de Drac!
Bola de Drac tornarà a les pantalles catalanes amb l’estrena de Bola de Drac Súper!

TV3 anuncia la tornada de Bola de Drac!!!
El 27 de juny, a primera hora del matí, TV3 des dels seus diferents canals: telenotícies, xarxes socials han anunciat la tan esperada notícia per tothom, la tornada de Bola de Drac!

Quan vam saber la notícia, els nostres telèfons no van parar de sonar, ens ho explicàvem plorant però al mateix temps eufòrics. No paràvem de rebre missatges als xats i per WhatsApp sobre aquesta gran notícia.

Torna Bola de Drac a TV3!

En Son Goku, la Bulma, en Vegeta i en Krilín tornaran a parlar en català i per TV3.

Les tres sagues de Bola de Drac es podran seguir des del SX3 i des de la plataforma digital 3Cat.

Televisió de Catalunya ha arribat a un preacord amb Toei Animation per emetre 575 episodis de l’anime creat per Akira Toriyama.

Quines sagues engloben aquests 575 episodis?, Doncs, Bola de Drac, Bola de Drac Z i Bola de Drac Súper, aquesta última en estrena per primer cop a Catalunya i què podrem veure nosaltres en estrena gràcies a Televisió de Catalunya i en català.

Bola de Drac Súper és la continuació oficial i cànon de Bola de Drac Z, formada per 131 episodis i que esperàvem des de l’any 2016 i que és tot un èxit a tots els països on s’emet i que ha generat les últimes pel·lícules.

Les negociacions han estat molt dures, i han durat molt de temps, però finalment, tot i la seva dificultat, TV3 i l'equip del SX3 han aconseguit adquirir-ne els drets d'emissió.

La notícia ja ha corregut per tota la xarxa d'internet on tothom s'ha fet ressò! Revistes i periòdics com El Periódico de Catalunya, La Vanguardia, Diari Ara, El Punt Avui, etc, han donat la esperada notícia.

L’última vegada que vam poder gaudir de Bola de Drac (Bola de Drac, Bola de Drac Z, Bola de Drac GT i Bola de Drac Z Kai) va ser al agost del 2019 degut a l’exhauriment dels drets i va ser una gran pena; perquè hauria estat una gran companya durant l’etapa de tancament pel Covid-19 (març-juliol 2020).

Què s'ha fet per tornar a veure en Goku?
Bola de Drac es va deixar d'emetre el 5 d’agost del 2019 i durant la seva absència a Televisió de Catalunya, des de Boladedrac.cat no hem parat d’insistir pel seu retorn i per la compra de Dragon Ball Súper.

Torna Bola de Drac a TV3!

Vam crear un change.org amb gairebé 15.000 signatures; cada Saló del Manga hem penjat la pancarta “VOLEM BOLA DE DRAC A TV3!” al establiment on es feia l’esdeveniment. Cada 15 de febrer (aprofitant l’aniversari de la primera emissió de Bola De Drac a TV3) hem fet un videomuntatge amb tots els missatges de gent (adults i nens) demanant el retorn de Bola de Drac i Dragon Ball Super en català; escrits a diaris demanant el retorn de la sèrie... Molta gent enviant missatges pel retorn de Bola de Drac a la plataforma de l’Audiència de Tv3 5430.... i per fi, després de 5 anys, els nostres amics tornen!!!!

L'actualitat de Bola de Drac!

Aquests últims anys, al contrari del què passa habitualment, l'èxit mundial de Bola de Drac ha anat incrementant sense parar. L'interès per la sèrie ha superat totes les expectatives.
Aquest 2024, està sent un gran any; amb moltes sorpreses: el doblatge en català de les últimes 4 pel·lícules de la Saga Bu de Bola de Drac Z, l’estrena en cinemes en català i posterior edició en format domèstic de Bola de Drac Z Kai; com també l’edició en DVD i Blu-ray de la darrera pel·lícula de Dragon Ball Super: Super Hero.

Torna Bola de Drac a TV3!

I no només això, aquest 2024, es celebren 40 anys de la 1ª edició del manga de Dragon Ball al Japó; i per això, a la tardor a nivell mundial s’estrenarà l’última mini sèrie de Bola de Drac, de la mà d’Akira Toriyama: Dragon Ball Daima; on els nostres amics s’han fet petits a causa d’uns dimonis. Probablement també la podrem gaudir, aquí!

Ara falta saber quan s’emetrà, molt probablement començaran amb la emissió de Bola de Drac i per Bola de Drac Súper cal esperar una miqueta perquè encara no ha començat la fase de doblatge al català (esperem que deixin els crits en japonès; i els openings i endings en català; encara que això últim serà difícil). Tampoc sabrem si Bola de Drac i Bola de Drac Z, s’emetran amb els openings i endings en català; però esperem que sí.

Torna Bola de Drac a TV3!

Estem molt feliços, perquè ho vam passar molt malament, amb la mort d’Akira Toriyama el passat 1 de març. Dediquem la tornada també al mestre Toriyama, si no fos per ell, no coneixeriem aquest màgic univers.

Durant anys hem estat esperant llegir i escriure-ho, semblava que no arribaria mai el dia... o millor dit, sabíem que arribaria però encara no sabíem quan, però avui què escrivim "Torna Bola de Drac", encara no ens ho creiem, és un somni fet realitat!
Gràcies a tots els qui hem fet possible que la tornada d'en Goku s'hagi fet realitat.

EL NOSTRE SOMNI S'HA FET REALITAT! HO HEM ACONSEGUIT!

AVIAT TORNAREM A VEURE EN GOKU!!!

A continuació podem veure alguns dels ressons mediàtics que ja comença a tenir la tornada de Bola de Drac!

Web de TV3

Web del 324

Web del SX3

Reacció dels fans Web de TV3

El Matí de Catalunya Ràdio

Notícia Diari de Tarragona

Notícia diari VilaWeb

Notícia diari ara.cat versió digital

Notícia diari ElMón

Aquesta notícia ha estat redactada per Boladedrac.cat el dia 29/06/2024 a les 16:00
comentaris
Enric Torres
01 de Juliol, 2024
Gràcies per tot l'esforç que heu fet! Enhorabona a tots!! Salutacions, Enric
Gerard
01 de Juliol, 2024
Moltes felicitats ,sabem que heu fet un gran esforç ,ara toca disfrutar xd
Txärli
03 de Juliol, 2024
Per fi! Podrem gaudir de Bola de Drac Súper en català! Quines ganes!!! Petri misteri, petri emoció! que sigui ja!!!
Nom:
C.electrònic (opcional):
web (opcional):
Comentari:
Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers que permeten conèixer els vostres hàbits de navegació, per a millorar el nostre servei.
Per a continuar navegant, seria convenient l’acceptació del seu ús. Més informació aquí.