Content Lightbox
 
Tanca la finestra
                                                              

Bola de Drac als migdies!

L'èxit de la nostra estimada sèrie als migdies segueix amb l'estrena de Bola de Drac, des del primer capítol. Les primeres aventures d'en Goku ens acompanyaran a partir del 11 de juny a les sobretaules del Canal Super3.

 

Bola de Drac als migdies

 

El dilluns, 10 de juny, "Bola de Drac Z Kai" s'acomiada del horari de sobretaula del Canal Super3, amb el seu darrer episodi, el 98, titulat: "Pau al futur! L'esperit del Son Goku és etern!" Bola de Drac Z Kai de moment acaba amb la Saga d'en Cèl·lula, no obstant, al Japó s’han ultimat els preparatius de la Saga de Majin Bu a "Bola de Drac Z Kai", que properament s’estrenarà als Estats Units i esperem que també la podrem gaudir aquí a curt termini.

Bola de Drac als migdies

Però no tot son notícies tristes, ja que a partir del dimarts 11 de juny, en Goku torna des del primer episodi. Gaudirem de la màgia dels inicis, d'una història de llegenda, on en Goku, un nen que viu sol a les muntanyes coneix a una noia de ciutat, la Bulma i a d'altres amics i tots ells s'endinsaran en una gran aventura a la recerca de les boles de drac. Bola de Drac s'emetrà al mateix horari, de 15.25h a 16.10h de dilluns a divendres amb doble episodi.

Bola de Drac als migdies

Gaudirem de Bola de Drac amb una qualitat d'imatge immillorable i remasteritzada, amb openings i endings inèdits, amb els molinets a mig capítol, i gairebé sense censures.

Bola de Drac als migdies

Mentrestant, als vespres de dilluns a divendres a les 20.53h i els caps de setmana a les 21.05h continuen les aventures d'en Goku, amb el seu entrenament de tres anys amb el Tot Poderós i el senyor Popo per preparar-se pel pròxim Torneig de les Arts Marcials en el qual també hi participarà en Cor Petit, el fill d'en Satanàs...

Bola de Drac als migdies

Comença Bola de Drac!

Segueix la llegenda d'en Goku al Canal Super3! Que no hi falti ningú!

Aquesta notícia ha estat redactada per Boladedrac.cat el dia 08/06/2013 a les 16:00
comentaris
Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers que permeten conèixer els vostres hàbits de navegació, per a millorar el nostre servei.
Per a continuar navegant, seria convenient l’acceptació del seu ús. Més informació aquí.