Content Lightbox
 
Tanca la finestra
                                                              

Pel·lícula Bola de Drac al 2022

Hi haurà nova pel·lícula de Bola de Drac al 2022. El fenomen social de Bola de Drac a nivell mundial i el gran èxit de Dragon Ball Super: Broly ha impulsat a Akira Toriyama a fer una nova pel·lícula.

Pel·lícula Bola de Drac al 2022

 

Pel·lícula Bola de Drac al 2022

 

Aquest dissabte, 8 de maig, les xarxes socials i tot internet han començat a bullir: s’ha filtrat que Akira Toriyama està dirigint la producció d'una nova pel·lícula de Dragon Ball Super.

En una nota signada pel mateix Toriyama, que s’ha filtrat, explica que està en fase de preparació d'una pel·lícula completament nova després de la de Broly. Com l'anterior, està dirigint rigorosament la història, els diàlegs i la producció per una increïble història. Ens anuncia que tindrà combats extrems i força entretinguts, en el qual podrà aparèixer un personatge inesperat. Serà un viatge increïble i espera que a tothom li agradarà.

El diumenge 9 de maig, coincidint amb el "Dia d'en Goku" (Goku Day), s’ha confirmat la notícia de la nova pel·lícula de Dragon Ball Super que veurà la llum el proper 2022.

Aquesta és la imatge de l'anunci oficial:

Pel·lícula Bola de Drac al 2022

Aquí el missatge d'Akira Toriyama traduït per nosaltres en català:

"Després de l'estrena de "Dragon Ball Super: Broly", tornem a treballar en una nova pel·lícula!

Com en altres ocasions, m'encarrego de dirigir la producció de la història i els diàlegs d'una altra gran pel·lícula.

Encara no puc donar massa detalls sobre la trama, però prepareu-vos per veure lluites extremes i molt entretingudes, en què potser aparegui un personatge inesperat.

Anem a endinsar-nos en territori inexplorat en termes d'estètica visual per donar-li al públic un espectacle increïble, així que espero que no us la perdeu! (Traducció Boladedrac.cat)”

Aquest és el missatge original d'Akira Toriyama a la web oficial de Dragon Ball:

Pel·lícula Bola de Drac al 2022

Ara hi ha moltes suposicions sobre la possible trama d'aquesta nova pel·lícula: alguns han pensat que serà sobre la saga Moro i Granola (actualment en manga i inèdita a l'anime), sobre l’Ub; o sobre enemics com en Baby (que apareix a Bola de Drac GT), el retorn d’en Cèl·lula; la tornada d’en Bardock, en Goku Black, o potser un nou enemic...

Un altre dels dubtes que es relacionen en particular amb el final del missatge, quan Akira Toriyama diu: “Anem a endinsar-nos en territori inexplorat en termes d’estètica visual”, en el què molts fans i seguidors esperen que no hi hagi un ús excessiu d’efectes especials digitals o fins i tot 3D. Esperem que sigui l’estil original d’animació.

Pel·lícula Bola de Drac al 2022

Moltes son les incògnites i de moment tots són misteris; però a mesura que passaran les setmanes i ens apropem al 2022, sabrem més coses amb un teaser, imatges..., com ja va passar a finals del 2018 amb la pel·lícula de Broly, que va ser la més vista als cinemes de Catalunya, al febrer del 2019, i a més Bola de Drac Súper: Broly ha estat la millor estrena en català del últims 10 anys i la segona de tota la història del cinema en català.

Això pot ser el camí pel retorn de l'anime de Dragon Ball Super al Japó, amb la saga de Moro i Granola.

Pel·lícula Bola de Drac al 2022

Nosaltres, estem molt entusiasmats amb la notícia, i esperem en candeletes més informacions i detalls sobre aquest nou llargmetratge.

Esperem que abans de 2022, podem gaudir de la Tornada de Bola de Drac i de les primeres temporades de Dragon Ball Super en català a TV3.

Continuarem informant

Aquesta notícia ha estat redactada per Boladedrac.cat el dia 09/05/2021 a les 16:00
comentaris
Nom:
C.electrònic (opcional):
web (opcional):
Comentari:
Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers que permeten conèixer els vostres hàbits de navegació, per a millorar el nostre servei.
Per a continuar navegant, seria convenient l’acceptació del seu ús. Més informació aquí.