Content Lightbox
 
Tanca la finestra

 

Aquesta és la continuació de la pel·lícula: "Els rivals més forts". En el nou Planeta Nàmek, els namekians han començat una nova vida, però un gegantesc complex ataca el planeta estenent les seves urpes. El nou Déu de la Terra, en Dende, s'assabenta que el seu planeta natal, Nàmek, està en perill i demana ajuda a Goku i els seus amics perquè salvin el seu planeta: "En Goku ha de venir!"

Comença així la sisena pel·lícula de Bola de Drac Z!

En Goku accepta i parteix amb en Cor Petit, en Son Gohan, en Krilín, l'Ulong, el Follet Tortuga i en Yagirobee. Quan arriben a Nàmek queden perplexes al veure la gravetat de la situació, sembla com si el complex s'anés empassant tot el planeta. A més els namekians son capturats per uns robots molt forts i els nostres amics acaben sent capturats també perquè la seva energia sigui absorbida per la gran estrella.

En Goku i en Cor Petit són els primers a atacar, però descobreixen que darrere de tot això està en Cooler, el germà gran d’en Freezer, al què pensaven que en Goku havia mort. En Cooler ara està cobert de metall i explica que va sobreviure al combat gràcies a la tecnologia Big Gete Star, que és el complex que està ara absorbint tota la energia del Planeta Nàmek. L'ordinador va reconstruir completament el seu cos fent-lo indestructible.

Comença el combat, mentre que en Son Gohan, en Cor Petit i en Krilín lluiten contra els robots, en Goku lluita contra en Cooler. En Cor Petit combat fàcilment contra els robots, però en Son Gohan, en Krilín, el Follet Tortuga, l'Ulong i en Yagirobee són capturats per ser portats al Bigtest. En Goku tampoc té més sort, en Cooler és molt més poderós que ell, així que el nostre heroi es transforma en SuperGuerrer, però ni així aconsegueix vèncer-lo, ja que en Cooler es regenera cada cop que rep un atac.

Quan en Goku veu que no té cap possibilitat contra en Metal Cooler, arriba en Vegeta. Però en Vegeta tampoc té més sort que en Goku. En Goku diu a en Vegeta que la seva única solució és atacar-los els dos plegats, i així ho fan, l’envesteixen i el destrossen en varis trossos i abans que el Bigtest el regeneri, li llencen un atac energètic destruint-lo totalment. Els dos cauen al terra, però en Goku aixeca la vista i veu que a dalt del turó hi han centenars de Metal Coolers. Els dos s'aixequen de nou per continuar lluitant, però hi ha una explosió.

En Goku i en Vegeta són capturats dins del Bigtest i estan lligats amb cables que després comencen a absorbir les seves energies.

La veu d'en Cooler els explica que fa anys, un xip que es va desprendre d'un cementiri espacial va anar vagant per l'espai absorbint tota font d'energia que trobava convertint-se així en el Bigtest. Després de la derrota d'en Cooler a mans d'en Goku, les parts del seu cos va anar vagant per l'espai fins topar-se amb el Bigtest que el va absorbir. Ara d'en Cooler només queda el cervell, que és capaç de controlar tot el complex.

 

Però el gran xip no comptava amb que els guerrers tinguessin tanta energia i l'estrella sofreix una sobrecàrrega i comença a explotar per absorbir tanta quantitat d'energia, però això no acaba amb el xip. El xip es transforma en un gegantesc Cooler que pega a en Goku i comença a ferir-lo però aquest és salvat per en Vegeta qui li talla el braç al monstre amb un atac d'energia. En Goku aprofita un últim esforç i mentre el monstre es queixa de dolor, li llança una bola d'energia la qual fa explotar al monstre i a l'estrella. Goku i Vegeta després de sobreviure a l'explosió són curats per les mongetes màgiques. Quan Goku li va a donar les gràcies a Vegeta per la seva ajuda, el príncep dels guerrers ja havia marxat amb la nau. En Vegeta té a la seva mà el xip, el mira durant uns moments, i després amb un somriure als llavis, el destrossa en el seu puny.

 

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers que permeten conèixer els vostres hàbits de navegació, per a millorar el nostre servei.
Per a continuar navegant, seria convenient l’acceptació del seu ús. Més informació aquí.