Content Lightbox
 
Tanca la finestra

 

Última pel·lícula de Bola de Drac Z. És inèdita a Catalunya.

En un planeta llunyà mor un nen aixafat junt a una caixa de música per la meitat inferior d'un monstre. Mentrestant una veu diu que el seu pròxim destí serà la Terra.

A Ciutat Satan, en Son Gohan i la Videl s'encarreguen d'aturar a uns atracadors, de sobte es fixen en un home que amenaça de suïcidar-se llençant-se des de dalt d'una torre. El salven de la mort a aquest estrany ancià, en Hoi. Aquest els obsequia amb una caixa de música en el qual assegura, es troba tancat un mític heroi del planeta Konnatsu, en Tapion. En Son Gohan i la Videl intenten obrir-la, però no poden, així que en Goku, en Son Goten, en Krilín i en Trunks reuneixen les set boles de drac i li demanen al Drac Xeron que obri la caixa. Del seu interior surt Tapion tocant una melodia amb una flauta, qui immediatament marxa enfadat dient que han comès un gran error i demanant que el deixin sol i tranquil.

En Trunks queda encantat amb l'heroi i intenta fer amistat amb ell portant-li menjar.

La mateixa nit la meitat inferior de Hildegarn apareix fent condir el pànic, però en Son Gohan i la Videl descobreixen el seu punt feble i aconsegueixen fer-lo retrocedir. Però el què no s'han donat compte és que aquest monstre és realment guiat per una petita figura coneguda.

La següent nit en Tapion es queda adormit i li cau la flauta al terra. Llavors surt de dins seu una essència que es converteix en un monstre i intenta eliminar en Tapion, però aquest agafa la flauta i la toca ràpidament, fent així entrar de nou el monstre dins del seu cos.

La pròxima nit, el home que amenaçava de suïcidar-se agafa la flauta en Tapion, però ràpidament arriba en Trunks que li pren i li torna a en Tapion. Gràcies a això, en Tapion accepta la invitació d'en Trunks.

A la Capsule Corporation, en Tapion explica que en Hildegarn és un monstre creat per un grup de bruixots en el planeta Konnutsu. Va ser partit en dos i segellat gràcies a dos ocarines màgiques, dins de Tapion i el seu germanet, Minoshia. Mil anys després Hoi aconsegueix allibera la part que estava tancada en Minoshia i va a la Terra a alliberar la part que es trobava en Tapion.

Mentrestant la part superior de Hildegarn, dins de Tapion intenta reunir-se amb la seva altra meitat i Hoi ataca per tractar d'obtenir la Ocarina que manté el segell, però no ho aconsegueix.

La Bulma construeix una habitació basant-se en la caixa de música per fer descansar en Tapion i fer que la part del monstre que porta dins no surti; però l'atracció entre les dues parts del monstre és massa gran i aquest aconsegueix completar-se. En Goku, en Son Gohan, en Son Goten, i fins i tot en Vegeta intenten plantar-li cara però son derrotats. Llavors en Son Goten i en Trunks es fusionen en Gotrunks SuperGuerrer de tercer nivell, que en un principi sembla que guanyen terreny contra aquest ésser malvat, però en realitat Hildegarn s'allibera de part del seu cos com si anés dins una closca i els ataca ara amb més força, desfent la fusió.

Tots els nostres amics són derrotats un a un, però tant en Tapion decideix segellar el monstre complet dintre de si mateix i li demana a en Trunks que acabi amb la seva vida, però Trunks que dubte, no ho fa i el monstre s'escapa.

La situació és molt complicada, però en Goku, ressorgeix i es converteix en SuperGuerrer del tercer nivell i mata a en Hildegarn travessant-lo amb l'atac del Puny del Drac.

Bulma li construeix a Tapion una màquina del temps (igual a la de Trunks del futur) perquè es reuneixi amb el seu germà. Tapion, abans de marxar li regala a en Trunks la seva espasa (per tant sabem d'on ve l'espasa que porta en Trunks del futur).

 

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers que permeten conèixer els vostres hàbits de navegació, per a millorar el nostre servei.
Per a continuar navegant, seria convenient l’acceptació del seu ús. Més informació aquí.