Content Lightbox
 
Tanca la finestra

 

Pel·lícula deu de la saga de Bola de Drac Z. És inèdita a Catalunya.

Una càpsula espacial arriba a la Terra, a l'interior hi ha un malferit Broly clamant venjança. Després de ser derrotat per en Goku en una dura batalla en el planeta Neo Vegeta, en què Broly aconsegueix escapar en una càpsula espacial. La càpsula cau en un llac i degut a la baixa temperatura, allí queda congelat durant set anys.

 

Mentrestant la Videl, en Son Goten, i en Trunks estan buscant les set boles de drac i durant la recerca, arriben a un poblat prop de les muntanyes. Aquest poblat està atemorit per la presència d'un monstre i ells s'ofereixen per eliminar-lo.

 

Decideixen posar una trampa al monstre i s'amaguen dins d'una olla, en Son Goten comença a tenir gana, però la Videl no li deixa menjar. En Son Goten mort de gana comença a plorar. El què no saben és que a prop d'on estan ells, està en Broly que sent els plors d'en Son Goten. Aquests plors li recorden molt als d'en Goku quan son petits i desperten a en Broly.

Més tard apareix el monstre que atemoria el poble i en Son Goten, en Trunks i la Videl el vencen fàcilment. El poble està molt agraït i ho celebren. El dia següent la Videl veu que hi han moltes explosions al bosc. Es tracta d'en Broly que està buscant bojament en Goku, així comença la batalla.

En Broly venç sense problemes a en Son Goten i a en Trunks. Així que en Son Goten decideix d'invocar el Drac Xeron perquè els ajudi, però no sap com fer-ho. De cop i volta apareix en Son Gohan. Comença el combat, en Son Gohan es transforma en SuperGuerrer, però en Broly en el seu estat de SuperGuerrer Llegendari el guanya fàcilment. La situació està perduda.

Però en un moment dur de la batalla, quan tot està perdut, l'esperit d'en Goku baixa a la Terra per ajudar als seus fills i finalment, amb un triple KameHameHa d'en Goku, d'en Son Gohan i d'en Son Goten junts, aconsegueixen derrotar a en Broly per segon cop. En Son Goten pensa que el Drac Xeron ha portat a Goku per ajudar-los.

 

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers que permeten conèixer els vostres hàbits de navegació, per a millorar el nostre servei.
Per a continuar navegant, seria convenient l’acceptació del seu ús. Més informació aquí.