Content Lightbox
 
Tanca la finestra

 

Pel·lícula 11ª de Bola de Drac Z. És inèdita a Catalunya.

Mentre l'A18 està cobrant-li els diners del 25è Torneig de les Arts Marcials al Sr. Satan, aquest rep la visita de Menmen, un servent enviat pel milionari Jagger Butta. Aquest és l'antic rival d'en Satan, que li envia una carta de desafiament perquè s'enfronti als bio-guerrers creats pel Dr. Korie. En Satan és convençut per Menmen a assistir ja que si no hi assisteix, Jagger farà públic a tothom que Satan es pixava al llit. Ja que l'A18 es nega a deixar-lo escapar sense que li pagui, decideix acompanyar-los, amb ells van ocults dins del maleter del cotxe en Son Goten i en Trunks.

Arribats al castell de Jagger Butta, en Son Goten i en Trunks reconeixen a un dels seus súbdits, un mag que van salvar fa temps del monstre. El seu antic rival envia diversos bio-guerrers contra perquè derrotin a en Satan; però són ells qui són fàcilment vençuts pels suposats alumnes de Satan, que realment són l'A18 i els nens, ja que l'A18 ha acceptat lluitar-hi a canvi de cobrar diners d'en Satan.

Jagger Butta veu que la situació se li posa en contra i envia a la màxima creació del Dr. Korie, en Bio-Broly, un bio-guerrer creat a partir de la base de la sang seca de Broly que el Xaman de Natade havia trobat. En Son Goten i en Trunks no entenen com en Broly és viu, quan ells mateixos el van destruir amb un Kame Hame. El mag llavors els hi explica que un cop van derrotar en Broly, va anar al llac on es va estavellar i va agafar unes mostres de sang que més tard va vendre a en Jagger Butta. A partir d'aquí van crear el nou Broly.

 

En Son Goten i en Trunks ataquen ràpidament a la cambra que conté el cos d'en Broly el què ocasiona que tot el líquid corrosiu cobreixi tota la zona de combat.

A més en Bio-Broly es descontrola i allibera un poderós líquid químic que s'usava per a la creació dels bio-guerrers. Aquest líquid absorbeix tota la matèria orgànica què hi ha i creix ràpidament en volum.

Els científics intenten davant d'aquesta situació intenten detenir a en Broly amb un líquid que desintegra tot el què toca però perden el control del monstre i en Broly és engolit pel mateix líquid què el fa mutar assimilant el líquid en el seu propi cos i convertint-se en Bio-Broly. El poder d'en Broly és massa gran pels nostres protagonistes ni tan sols l'ajuda de Krilín servirà de res. A més el combat es complica, ja que han d'esquivar el líquid que comença a cobrir tota la instal·lació. Per sort, en Trunks té la idea de dissoldre'l en el líquid nutritiu dels bio-guerrers.

La situació no acaba i en Broly reapareix dissolt en el fluid intentant escapar de la illa, a més els nostres amics han de fugir ràpidament de la illa, ja que el líquid corrosiu destrueix tot el què troba al seu pas. Però en Son Goten s’adona que el líquid al fer contacte amb l'aigua perd la seva força i es solidifica. Així que en Krilín, en Son Goten i en Trunks fan un triple Kame Hame Ha que acaba inundant la illa i dissolent definitivament els plans del Dr. Kori i enviant finalment a en Broly a l'altre món. La pel·lícula acaba amb en Goku menjant a l'Altre Món i interromput per en Kaito que li diu d'anar amb en Paikuhan a l'infern perquè Broly està fent de les seves.

 

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers que permeten conèixer els vostres hàbits de navegació, per a millorar el nostre servei.
Per a continuar navegant, seria convenient l’acceptació del seu ús. Més informació aquí.