Content Lightbox
 
Tanca la finestra

 

Dotzena pel·lícula de Bola de Drac Z. És inèdita a Catalunya.

A l'Altre Món es celebra un Torneig d'Arts Marcials, on en Goku i en Paikuhan passen a la final i comença l'espectacle.

Mentrestant, en la zona on van a parar les ànimes que condemna el Gran Jutge; un jove i alegre dimoni, Saike, és l'encarregat de purificar-les mitjançant una gegantesca màquina, treient-los tota la seva part negativa. Per culpa de Saike tota l'energia negativa tancada en la màquina explota i embolica al jove dimoni en un núvol de gas de color rosat que el transforma en un monstre bufó de grans dimensions carregat d'una energia maligna. Això provoca una alteració en l'Altre Món congelant-se l'infern i tancant al Gran Jutge en el seu palau mitjançant una gran barrera. Els efectes arriben fins al Torneig i el Rei de l'Altre Món envia als dos finalistes que investiguin el que passa, posposant per a més tard el combat final.

 

A la Terra les coses no van bé, ja que el què ha passat a l'Altre Món ha provocat que els morts tornin a la vida i caminin fent por i molestant a la gent.

En Son Gohan, la Videl, en Trunks i en Son Goten s'encarreguen de mantenir l'ordre. Apareixen fins a antics coneguts com Freezer i altres enemics vençuts per en Goku i els seus amics en el passat; Freezer no durarà molt en mans d’en Son Gohan. No obstant això l'amenaça segueix augmentant i decideixen reunir les Boles de Drac, però en Xeron informa que no pot fer res, ja que la destinació dels morts està solament en mans del Gran Jutge.

Mentre al món dels morts, en Goku i en Paikuhan ja han descobert a Janemba (el monstre de color groc) i el seu immens poder. Mentre en Goku s'enfronta a ell en Paikuhan intenta destruir la barrera que tanca el palau del Gran Jutge. Janemba sembla més fort del que aparenta i les hi fa passar malament a Goku, però al final, gràcies al tercer nivell de força de SuperGuerrer sembla guanyar-lo, però Janemba es recupera i es transforma amb un cos més preparat per al combat. Això li dóna la volta al combat i ara és Janemba qui té avantatge en la lluita. Mentrestant, en Paikuhan ha descobert la forma de destruir la barrera: insultant-la.

Quan en Goku està a punt de perdre les forces apareix en Vegeta, que es trobava a l'altre món després de la seva autodestrucció davant el Monstre Bu, i ajuda a en Goku. No obstant això el poder de Janemba és molt superior. La solució vindrà a les mans de Goku, que li proposa portar a terme la fusió.

Vegeta al principi es nega, però les circumstàncies li fan canviar d'opinió i acaba acceptant.

Després d'un intent fallit (creant un ser gras i sense forces) però gràcies a que en Paikuhan entreté a Janemba, assoleixen la fusió perfecta i neix en Gogeta, el guerrer definitiu, que venç sense cap dificultat al terrible dimoni.

A la Terra, en Son Goten i en Trunks presencien l'energia despresa de la fusió dels seus pares i fan el mateix, acabant amb tots els zombies del planeta (fins i tot apareix el zombi de Hitler i de Dràcula). Al final tot ha acabat bé. Vegeta s'acomiada de Goku i li diu que no tornarà a fer la fusió amb ell, mentre que en la Terra els dos nens oculten a en Son Gohan i a la Videl de que saben que els seus pares també han pres part a la lluita.

 

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers que permeten conèixer els vostres hàbits de navegació, per a millorar el nostre servei.
Per a continuar navegant, seria convenient l’acceptació del seu ús. Més informació aquí.