Content Lightbox
 
Tanca la finestra
                                                              

Les últimes pel·lícules de Bola de Drac Z en català

La noticia esperada durant anys es farà realitat. Les 4 últimes pel·lícules de Bola de Drac Z es doblaran en català.

Les últimes pel·lícules de Bola de Drac Z en català

 

Les últimes pel·lícules de Bola de Drac Z en català

 

El divendres 9 de desembre de 2022, durant la 28ª edició del Manga Barcelona, Selecta Visión ha anunciat en roda de premsa, el doblatge en català de les 4 últimes pel·lícules de la saga Bu de Bola de Drac Z: "El Retorn de Broly", "Bio Broly", "Fusió" i "L'atac del Puny del Drac", que portaven més de 25 anys només amb doblatge en castellà.

Durant molts anys els fans catalans hem estat demanant el doblatge de les 4 últimes pel·lícules de Bola de Drac Z, i quan s'ha donat la noticia, no ens ho podíem creure, és un somni fet realitat.

Les últimes pel·lícules de Bola de Drac Z en català

Aquestes pel·lícules, estan ambientades entre els inicis de la saga Bu, el 25è Torneig de les Arts Marcials i poc després de la derrota del Monstre Bu. Lluites, nous personatges i coneguts són els ingredients d'aquestes aventures.

Actualitzem a 11 de febrer de 2023 amb la publicació que ha fet Selecta Visión a la seva pàgina de Facebook on comparteixen les primeres imatges del procés de doblatge de les 4 últimes pel·lícules de Bola de Drac Z.

De moment no sabem més detalls (actors i actrius de doblatge que hi participaran), i quan sortirà.

Actualitzem a 17 de juliol de 2023, segons fonts de Selecta Visión, el 29 de setembre de 2023 sortiran a la venda en Blu-Ray, les últimes 4 pel·lícules de Bola de Drac Z, amb àudio en català, que ja han estat doblades per Selecta Visión a principis de 2023, que des de finals dels anys 90 que esperem!!!

Les últimes pel·lícules de Bola de Drac Z en català

Les edicions Blu-Ray seran com les anteriors i ja es pot reservar a la web de Selecta Visión.
Per l'edició en DVD, haurem d'esperar, s'està valorant en quines edicions treure-les: si un pack únic amb totes les pel·lícules o soltes com les edicions en Blu-Ray.

Estem molts contents... Ara només falta el doblatge de la OVA "Dragon Ball Z Gaiden", els especials educatius de educació vial i bombers de Bola de Drac, i els especials del 2008: Goku i els seus amics tornen!, i el capítol especial de "Bardock", l'última pel·lícula de Bola de Drac: "Dragon Ball Super - Super Hero"i Dragon Ball Super.

Aquesta notícia ha estat redactada per Boladedrac.cat el dia 06/02/2023 a les 16:00
comentaris
Nom:
C.electrònic (opcional):
web (opcional):
Comentari:
Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers que permeten conèixer els vostres hàbits de navegació, per a millorar el nostre servei.
Per a continuar navegant, seria convenient l’acceptació del seu ús. Més informació aquí.