Content Lightbox
 
Tanca la finestra
                                                              

Marató de pel·lícules de Bola de Drac al Japó

Comença al Japó una marató de pel·lícules de Bola de Drac que durarà tot l'estiu.

 

Marató de pel·lícules de Bola de Drac al Japó

 

Segons ha revelat la revista japonesa "V-Jump", durant l'estiu, el canal Fuji TV (que transmet cada diumenge "Dragon Ball Super"), emetrà una marató de pel·lícules de "Bola de Drac Z".

Aquesta programació especial amb el títol: "Festival de pel·lícules de Dragon Ball" acollirà un ampli calendari d'emissió de varis llargmetratges al voltant de les aventures d'en Goku i els seus amics.

Marató de pel·lícules de Bola de Drac al Japó

La primera entrega serà el dijous 21 de juliol amb l'emissió de "Bola de Drac Z: Els Rivals més forts" on el nostre heroi haurà d'enfrontar-se amb en Cooler, el germà d'en Freezer.

Aquesta marató segueix el dilluns 1 d'agost amb la pel·lícula: "Bola de Drac Z: El renaixement de la Fusió: Goku i Vegeta", pel·lícula inèdita en català.

Però la sorpresa arribarà el dissabte 27 d'agost a les 21:00 amb l'estrena, en exclusiva, a la televisió japonesa de "Dragon Ball Z: Fukkatsu no F." (Bola de Drac Z: La Resurrecció de F.).

Marató de pel·lícules de Bola de Drac al Japó

La notícia és que la versió de "Dragon Ball Z: Fukkatsu no F." serà especial i estesa, ja que tindrà més metratges, com ja ha passat amb la emissió de televisió de "Dragon Ball Z: Battle of Gods".

Les noves escenes aniran relacionades amb en Trunks del futur i el seu combat contra en Freezer després de la seva arribada a la Terra, però vist des de la perspectiva del fill d'en Vegeta i la Bulma.

Aquesta nova part s'ha fet exclusivament per aquesta emissió, ja que no s'ha vist mai a la pel·lícula que coneixem i incrementarà uns 40 minuts i durarà uns 130 minuts enlloc dels 90 de la versió cinematogràfica.

(Font: Kanzenshuu)

Marató de pel·lícules de Bola de Drac al Japó

Esperem aviat gaudir d'aquestes fantàstiques pel·lícules a casa nostra, tan de les ja emeses com de les inèdites i que es puguin doblar al català les 4 últimes de la saga Bu, que només estan en castellà i també els nous especials: "Goku i els seus amics tornen" (2008), l'episodi especial de Bardock (2011), i la OVA: "Dragon Ball Z Gaiden" (1993), entre altres.

Des d'aquí fem aquesta petició a Televisió de Catalunya, per a que les podem gaudir i que farà les delícies de tothom i de ben cert que serà tot un èxit d'audiència.

Aquesta notícia ha estat redactada per Boladedrac.cat el dia 21/07/2016 a les 16:00
comentaris
Felipe
23 d'Agost, 2016
Desitgem que es tradueixin les pel•licules que falten del Z i també la serie de bola de drac super!
Engracia
26 d'Agost, 2016
Esperen que es tradueixin les pel·lícules de Dragonball Z que falten per traduïr i que Dragonball Super que la tv3 esta en negociacions en la Toei animation co ltd. que es pugui veure en el 2017 en els seus openings i endings en catalá.
Nom:
C.electrònic (opcional):
web (opcional):
Comentari:
Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers que permeten conèixer els vostres hàbits de navegació, per a millorar el nostre servei.
Per a continuar navegant, seria convenient l’acceptació del seu ús. Més informació aquí.