Content Lightbox
 
Tanca la finestra

 

A l'espai, prop del Planeta Vegeta, en Bardock, el pare d'en Goku intenta detenir a en Freezer que pretén destruir el planeta i tota la raça dels Guerrers de L'espai. L'intent d’en Bardock resulta ser inútil i en Freezer fa esclatar el Planeta Vegeta amb una Death Ball. No obstant, una càpsula especial amb el petit Kakarot, ha escapat en direcció a la Terra. En Cooler, el germà d'en Freezer ho veu, però no intervé eludint que no és la seva responsabilitat.

Passen 20 anys i en Cooler sap què en Goku ha eliminat en Freezer i proclama venjança i es dirigeix a la Terra. En Goku ha tornat recentment de Nàmek, i s'està entrenant a l'illa del Follet Tortuga. Mentrestant, en Son Gohan estudia, i Xixi pensa que Goku s'ha trastocat durant el viatge de retorn de Nàmek, perquè li diu a Gohan que estudiï, però en realitat en Goku li diu això al seu fill, Son Gohan, perquè acabi ràpid per anar d'acampada amb Krilín i els altres.

Estan d'acampada però de cop apareixen els soldats d’en Cooler a lluitar contra ells.

 

Però mentre lluiten amb aquests éssers, arriba en Cooler que ataca a en Son Gohan i li dispara un raig d'energia, en Goku que en un primer moment el confon amb en Freezer s'interposa enmig de l'atac i cau malferit quedant inconscient. En Son Gohan s'encarrega d'amagar el seu pare dins d'una cova al bosc. En Krilín i l'Ulong els troben. En Son Gohan té la idea d'anar a buscar mongetes màgiques per curar el seu pare i marxa a buscar-la amb l'ajuda del Drac Volador ja que així els soldats no detectaran la seva energia. Quan en Son Gohan arriba al temple sagrat, en Yagirobee li dóna una bossa amb les mongetes, i li dóna una a part, ja que el Mixet Karín no li vol donar fins que no pugi la Torre Sagrada des del principi.

En Son Gohan es dirigeix cap a on està el seu pare amagat a una caverna, amb en Krilín i Ulong, però el drac està molt cansat, així que en Son Gohan li dóna una mongeta, però aquest fet incrementa la seva energia, i els soldats d'en Cooler els descobreixen gràcies als scouters i li fan una emboscada. En Son Gohan es troba en perill, però en aquest moment arriba en Cor Petit en la seva ajuda i s'encarrega de derrotar-los a tots, però quan li toca eliminar en Thouser, en Cooler el travessa amb un raig i derrota en Cor Petit (que abans de caure ferit, diu: "Freezerrrr") perquè Thouser segueixi a en Son Gohan. Quan sembla que finalment en Son Gohan arriba a curar el seu pare, en Thouser destrueix la bossa amb mongetes, en Krilín va a atacar-lo, però és derrotat amb facilitat. Tot sembla estar perdut, però en aquest moment en Son Gohan es recorda de la mongeta màgica extra que li ha donat en Yagirobee i la hi dóna a en Goku.

Ni en Krilín ni tampoc en Son Gohan poden fer res contra en Cooler, fins que veu en Goku que està com si res. En Goku es recupera, i surt a lluitar, però es troba amb en Cooler i en aquest moment comença una ardent batalla. Després d'uns minuts de lluita, en Cooler li ensenya a en Goku la seva última carta, la seva última transformació, que augmenta de poder deixant a en Goku ferit. En Cooler està convençut que està destruint tota la raça dels Guerrers de l'Espai. Després d'haver rebut una tremenda pallissa Goku queda a prop del sòl, i comença a recordar als seus amics que han estat atacats per en Cooler i els seus sequaços, però just en aquest moment apareix un petit ocell que estava a punt de morir, en Goku l'agafa amb les seves mans i s'enrabia tant que es converteix en un Super Guerrer i amb l'aura de la seva transformació cura el petit ocell que surt volant. En Cooler al veure com Goku es recupera després de la pallissa que li ha donat i de la seva transformació queda bocabadat, és superat en força i velocitat i en Goku li dóna una gran pallissa.

 

En Cooler, en un últim intent, llança a en Goku una Death Ball com la que va fer servir el seu germà Freezer per destruir el Planeta Vegeta, amb la intenció de destruir el planeta i a en Goku.

De cop i volta s'inverteix la direcció de l'atac, que es dirigeix contra en Cooler. I amb un Kame Hame el nostre heroi envia al germà d'en Freezer al sol i salva al planeta. Mentre en Cooler està morint, es penedeix de no haver matat a en Goku quan era nadó.

Per fi la pau arriba a la Terra, però en Son Gohan busca desesperadament en Cor Petit, troben un mà que surt del terra i tots pensen que és ell, però en realitat és en Thouser. Està tot perdut, ja que en Son Gohan no és prou poderós per lluitar i en Goku està sense energia. De cop surt un raig d'energia, el d'en Cor Petit que elimina en Thouser. En Son Gohan es gira, no veu a ningú, però somriu. Sap que ha estat en Cor Petit!

 

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers que permeten conèixer els vostres hàbits de navegació, per a millorar el nostre servei.
Per a continuar navegant, seria convenient l’acceptació del seu ús. Més informació aquí.