Content Lightbox
 
Tanca la finestra
                                                              

Maig de pel·lícules de Bola de Drac

Televisió de Catalunya iniciarà aquest mes de maig un nou Cicle de pel·lícules de Bola de Drac al Canal Super3.

 

Maig de pel·lícules de Bola de Drac

 

Aquest mes de maig, el Canal Super3 inicia un cicle de pel·lícules de "Bola de Drac".

- Aquest diumenge, 30 abril, a les 14:45, s'emetrà la pel·lícula de Bola de Drac: "Aventura mística" en el qual en Goku i en Krilín han acabat els entrenaments amb el Follet Tortuga, i participen a un gran torneig de les Arts Marcials, on coneixeran a Ten Xin Han, Xaos..., i s'han de veure les cares amb el killer, Tao Pai Pai.

Maig de pel·lícules de Bola de Drac

- Com ja us vam comentar a la noticia "El Déu de la Destrucció al Super3" el dilluns 1 de maig podem veure "Bola de Drac Z: La Batalla dels Déus" a les 14:12.

Maig de pel·lícules de Bola de Drac

- El pròxim diumenge, 7 de maig, a les 14:00, podem tornar a gaudir de la pel·lícula de Bola de Drac: "El camí per ser el més fort". Aquest film és l'últim de Bola de Drac, produït al 1996 per celebrar el 10è aniversari de la primera part de "Bola de Drac", i realitzada a l'estil GT. La pel·lícula és un remake de la primera però en aquest llargmetratge, l'enemic és l'exèrcit de la cinta vermella. Un film mític i molt emotiu, en la qual en Goku coneix els seus amics.
Té una durada d'uns 80 minuts.

Maig de pel·lícules de Bola de Drac

Com ja vam avançar, era molt probable l'emissió de les altres pel·lícules de la primera part de la sèrie, i així serà.

- El dia 14 de maig a les 14:54 ens oferiran la pel·lícula: "La Bella Dorment al castell del mal", en aquesta pel·lícula en Goku i el seu nou amic Krilín, per ser entrenats pel Mestre Mutenroshi (el Follet Tortuga) li han de portar una noia ben maca al seu mestre. Els nostres amics, juntament amb la Bulma, en Iamxa, Ulong i Puar, es troben al castell del malvat Llucifer...

Maig de pel·lícules de Bola de Drac

- El 21 de maig a les 14:50, s'emetrà la primera pel·lícula de Bola de Drac: "La llegenda del Drac Xeron", que és una nova història a partir de les primeres aventures d'en Goku, quan coneix la Bulma, Ulong, Iamxa, etc i amb ella comença l'aventura a la recerca de les boles de drac. En aquest llargmetratge, respecte a la sèrie es canvia al personatge de Pilaf i els seus esbirros, per l'emperador Gourmet que esclavitza un petit poblat i que vol les boles de drac per aconseguir els seus propòsits.

Maig de pel·lícules de Bola de Drac

- Encara hi ha més!!! Acabem el mes de maig amb una nova emissió de la pel·lícula: "Bola de Drac Z: La Batalla dels Déus", el pròxim dissabte 27 de maig a les 14:00.
En la qual en Lord Bills es desperta d'una llarga dormida i ve a saber que un Saiyan ha derrotat a en Freezer, i gràcies a una visió del peix oracle, descobreix l'existència del SuperGuerrer i viatja a la Terra, durant la festa del 38è aniversari de la Bulma, per mesurar les forces amb ell.

El Déu de la Destrucció al Super3

I de dilluns a divendres, a partir de les 15:00, tenim cita (doble episodi diari) amb els últims episodis de "Bola de Drac GT".

No ens podem perdre aquestes pel·lícules. Aviseu a tothom, comencem un maig molt boladedraquià!!!!

Aquesta notícia ha estat redactada per Boladedrac.cat el dia 29/04/2017 a les 00:33
comentaris
Nom:
C.electrònic (opcional):
web (opcional):
Comentari:
Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers que permeten conèixer els vostres hàbits de navegació, per a millorar el nostre servei.
Per a continuar navegant, seria convenient l’acceptació del seu ús. Més informació aquí.