Content Lightbox
 
Tanca la finestra
                                                              

El Déu de la Destrucció al Super3

Televisió de Catalunya emetrà la nova pel·lícula Bola de Drac Z: La Batalla dels Déus el proper dilluns 1 de maig al Canal Super3.

 

El Déu de la Destrucció al Super3

 

El pròxim, 1 de maig, dia festiu, no s'emetran els dos episodis de "Bola de Drac GT" en els quals en Goku, la Pan i en Giru van a la recerca dels 7 dracs malvats; al seu lloc s'emetrà la pel·lícula: "Bola de Drac Z: La Batalla dels Déus".

La cita serà el dilluns 1 de maig a les 14:10 al Canal Super3.

El Déu de la Destrucció al Super3

La pel·lícula comença tot just sis mesos després de la batalla contra el terrible Monstre Bu, que va ser capaç fins i tot de destruir la Terra i matar a tots els seus habitants (és a dir després de la mort del Bu petit i abans del 28è Torneig d'Arts Marcials).
El Déu de la destrucció que s'encarrega de mantenir l'equilibri a l'Univers, Lord Bills, desperta d'una bona i llarga dormida; durant el qual va somiar que existia un SuperGuerrer llegendari anomenat SuperGuerrer Déu; al despertar-se i ve a saber que un Saiyan va derrotar al tirà Freezer i per tant decideix anar a la Terra a trobar-se amb en Goku. En Kaito, coneixent aquest Déu, alerta a en Goku que es tracta d'un ésser molt fort i aconsella què no lluiti amb ell, però en Goku, enlloc de fer cas als consells d'en Kaito, s'emociona tant d'enfrontar-se contra un adversari molt fort; que decideix lluitar contra ell, però aquest té un poder tan gran que aconsegueix guanyar al nostre heroi; tampoc en Vegeta, Son Gohan, Gotrunks, Ten Xin Han, A-18, Krilín, etc... poden fer front i ajudar a derrotar a aquest ésser diví.
La batalla deixa decepcionat al Déu de la destrucció, ja que no té a un adversari digne d'igualar el seu poder. En Bills està decidit a destruir la Terra, però...

El Déu de la Destrucció al Super3

"Bola de Drac Z: La Batalla dels Déus" es va estrenar als cinemes de tota Espanya el 30 de maig del 2014, amb gran èxit de públic; segons les dades que ens va facilitar Selecta Visión el 2 de juny de 2014, la pel·lícula va recaptar només en el cap de setmana del 30 de maig al 1 de juny gairebé 170.000€, col·locant-se en la setena posició del top 20 de taquilla a Espanya. La pel·lícula va recaptar als cinemes catalans ni més ni menys que uns 233.000€ (31.066 espectadors aproximadament).
L'èxit és fulminant.

El Déu de la Destrucció al Super3

Pel que sembla, es tornarà a emetre la versió normal (la de cinema) de la pel·lícula, degut a que segons TV3, no tenen els drets d'emissió de la versió estesa.

En Goku i els seus amics tornen amb aquesta aventura; on podem veure a nous personatges, canvis de looks, noves transformacions, emocions i tocs d'humor.

El Déu de la Destrucció al Super3

Podrem gaudir dels inicis de la tan esperada continuació de Bola de Drac Z en aquest format de llargmetratge.

Aviseu a tothom, i celebrem el dia del treballador, tots junts; acompanyats pels nostres herois i companys de Bola de Drac; al Canal Super3.

Aquesta notícia ha estat redactada per Boladedrac.cat el dia 22/04/2017 a les 00:33
comentaris
Nom:
C.electrònic (opcional):
web (opcional):
Comentari:
Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers que permeten conèixer els vostres hàbits de navegació, per a millorar el nostre servei.
Per a continuar navegant, seria convenient l’acceptació del seu ús. Més informació aquí.