Content Lightbox
 
Tanca la finestra
                                                              

La Resurrecció de F

La resurrecció d'en Freezer serà la trama principal de l'esperada pel·lícula de Bola de Drac Z!

 

La resurrecció de F

 

Al número de la revista "V Jump" de Shueisha, que sortirà al pròxim gener de 2015 al Japó, es podran veure les primeres imatges de la nova pel·lícula de "Bola de Drac Z" que és projectarà als cinemes nipons a partir del 18 d'abril del 2015.

El títol de la pel·lícula és: "Dragon Ball Z: Fukkatsu no F", tindrà a veure amb una resurrecció. La durada del film és d'uns 120 minuts, mitja hora més llarga que la versió cinematogràfica de "La Batalla dels Déus" i es podrà veure en format 2D i 3D.

Ara com ara, no sabem res de nou sobre l'argument de la nova pel·lícula i pocs comentaris de Toriyama, però l'argument podria ser el següent: La pau ha arribat a la Terra, però els supervivents de l'exèrcit d'en "F" arriben a la Terra. El seu objectiu seria fer reviure en "F" gràcies a les boles de drac. Es concedeix el desig i en "F" que planeja la seva venjança contra els Guerrers de l'Espai és ressuscitat! Si, serà en Freezer qui ressuscitarà! "El pitjor desig de la història. Ara comença la desesperació".

L'argument que està sent elaborat per Toriyama, afirma que seria la continuació del manga i naturalment la continuació de "La Batalla dels Déus", i veurem moltes més escenes d'acció.

A Akira Toriyama li preocupava sobre que havia de fer al voltant de l'argument de la seva propera pel·lícula. I li va venir la inspiració al escoltar la cançó titulada "F" interpretada pel grup musical "Maximum the Hormone" i que fa referència a en Freezer. Així va decidir que això és el què podia fer! Amb això en ment, ell era immediatament capaç d'escriure una història on ressuscita en Freezer.

La resurrecció de F

Com veiem a la imatge, sembla ser que en Goku i Vegeta porten diferents vestits, comparats amb els de la sèrie; en Krilín sembla que hagi rejovenit i en Son Gohan ha sofert un canvi brutal radical... També podem veure personatges nous dissenyats per Akira Toriyama, que poden ser els nous enemics... Els seus noms són Sorbete i Tagoma, són dos guerrers planetaris equipats amb una nova armadura de combat. En Tagoma en particular sembla que està fent servir un nou tipus de dispositiu.

La frase de la part superior dreta de la imatge promocional deixa entreveure la possibilitat que puguem veure una nova transformació, deixant en la incògnita si seria d'en Freezer o bé d'un Guerrer de l'Espai. No obstant destacarem les paraules d'en Freezer en el mateix número de la "V Jump": "Permeteu-me que us mostri... La meva pròxima transformació!".

La nova pel·lícula serà dirigida per Tadayoshi Yamamuro. Aquesta és una bona noticia, ja es tracta d'un dels millors supervisors d'animació i il·lustradors de Bola de Drac. I és conegut per haver treballat en les pel·lícules "Aventura Mística" i "La Super Batalla al Món".

A continuació us deixem amb el tràiler de la pel·lícula subtitulat al català per Boladedrac.cat amb el lema: "El pitjor desig de la història. Ara comença la desesperació".

Tots aquests misteris sobre com serà la pel·lícula que s'estrenarà el 18 d'abril de 2015 als cinemes nipons, està portant als fans mundials de les aventures d'en Goku unes ganes de veure la pel·lícula que ja no poden resistir-se!

Encara hem de saber més coses, aquestes només són imatges promocionals que fan confondre als seguidors de "Bola de Drac" i que suscita més furor i que estem convençuts que serà un film espectacular, amb moltes emocions i que estem convençuts que s'estrenarà a casa nostra!!!

Aquesta notícia ha estat redactada per Boladedrac.cat el dia 24/11/2014 a les 16:00
comentaris
Oriol Canal
01 d'Abril, 2015
Molt guai
Nom:
C.electrònic (opcional):
web (opcional):
Comentari:
Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers que permeten conèixer els vostres hàbits de navegació, per a millorar el nostre servei.
Per a continuar navegant, seria convenient l’acceptació del seu ús. Més informació aquí.