Content Lightbox
 
Tanca la finestra

 

És la tercera pel·lícula de Bola de drac Z.

En Krilín, la Bulma i l'Ulong gaudeixen d'una bonica excursió al bosc i aviat arriba també en Son Gohan amb ells. Al cap de poca estona cau un objecte provenint de l'espai a prop d'on estan ells. En Krilín i en Son Gohan aconsegueixen acabar amb l'incendi que havia provocat, però el bosc ha quedat malmès i decideixen reunir les boles de drac per fer tornar a la normalitat el bosc. Així ho fan, invoquen el Drac Xeron i aquest recobra la vida al bosc.

De retorn cap a casa, Xixi està enfadada amb en Son Gohan, perquè vol que continuï estudiant i estigui menys temps amb el seu amic el Drac Volador.

 

El objecte que ha caigut no és altre que un sensor que envia informació a una nau on hi han sis guerrers. Aquests quan arriben a la Terra planten en el bosc una llavor de la qual surten moltes arrels que comencen a destruir tot el què troben pel seu pas.

A casa d'en Goku estan tots els amics fent una celebració, fins que el Drac Volador avisa a en Son Gohan del què està succeint al bosc.

Ràpidament en Kaito es posa en contacte amb en Goku i li explica que aquests guerrers han plantat L'Arbre de Saba Sagrada que donarà un fruit i qui el mengi tindrà un gran poder, però per això, l'arbre absorbirà tota la energia de la Terra, que en pocs minuts es convertirà en un desert.

 

Els nostres amics reuneixen les seves forces i acudeixen a l'arbre per intentar derribar-lo. Allà hi troben en Turles, un guerrer de l'espai que s'assembla molt a en Goku i li explica que va sobreviure a la destrucció que Freezer va provocar al planeta Vegeta; acompanyat d'uns curiosos soldats: "Equip espacial Crasher" format per Cacao, Almond, Lakasei, Reizun i Daiezu. Així, en Goku, en Son Gohan, en Cor Petit, en Ten Xin Han, en Xaos i en Iamxa liquiden als súbdits de Turles.

En Turles descobreix el gran potencial que té ocult en Son Gohan i crea una lluna energètica per convertir-lo en mico al mirar-la. La situació es complica i en Son Gohan en mico gairebé mata a en Goku. Finalment en Goku aconsegueix tallar-li la cua a en Son Gohan fent-lo així recobrar el seu estat normal.

Al final Goku destrueix a en Turles i a l'arbre amb la Força Universal.

 

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers que permeten conèixer els vostres hàbits de navegació, per a millorar el nostre servei.
Per a continuar navegant, seria convenient l’acceptació del seu ús. Més informació aquí.