Content Lightbox
 
Tanca la finestra
                                                              

La Resurrecció de F als cines

Una de les notícies més esperades de l'any es farà realitat! La nova pel·lícula de "Bola de Drac Z: La Resurrecció d'en Freezer" s'estrenarà als cinemes!

 

La Resurrecció den Freezer als cines

 

El 18 d'abril s'estrena als cinemes japonesos la pel·lícula: "Dragon Ball Z: Fukkatsu no F." (Bola de Drac Z: La Resurrecció d'en Freezer).

Doncs, al Salón del Manga de Jérez d'aquest cap de setmana, s'ha anunciat que Selecta Visión i Alfa Pictures s'han posat d'acord per estrenar la nova pel·lícula, del 5 al 8 novembre a tots els cinemes de tot l'Estat Espanyol!

Molt abans de la seva estrena al Japó, són molts els fans que han demanat que la pel·lícula arribés al nostre país.
Diverses iniciatives i el clamor popular no han estat indiferents i el moviment de masses ha mogut muntanyes.

Per tant podrem gaudir d'aquest nou film segurament en català, castellà (doblatge millorat) i altres idiomes del país. Més endavant donarem detalls i confirmarem aquests aspectes.

La Resurrecció den Freezer als cines

"Dragon Ball Z: Fukkatsu no F.", és la continuació de l'anterior pel·lícula: "Bola de Drac Z: La Batalla dels Déus" i està realitzada pel gran Akira Toriyama, que el passat 9 d'abril va complir 60 anys, i produïda per la Toei Animation.

En aquest nou llargmetratge que té una durada de ben bé 120 minuts, ens expliquen com en Freezer torna a la vida per venjar-se dels SuperGuerrers.

Noves transformacions, nous canvis de look, nous personatges i la primera aparició de la Pan, filla d'en Son Gohan i la Vídel, són alguns dels temes que podrem gaudir a partir del mes de novembre a tots els cinemes.

Fa poc, un programa de la televisió japonesa, Fuji TV, precisament el canal de televisió on s'emet tot Bola de Drac i en el qual emeten cada diumenge "Dragon Ball Kai - La Saga Bu"; ha emès tràilers d'aquesta nova pel·lícula:

 

 

Aquest és l'espectacular anunci de la pel·lícula que s'emet al Japó amb 4 minuts d'escenes que podrem gaudir:

Sobre l'estrena de la nova pel·lícula a nivell mundial, comentar que a Amèrica Llatina s'estrenarà als cinemes a partir del 18 de juny, mentre que Lucky Red ha adquirit les llicències per la seva estrena a Itàlia, sense data confirmada.

Ja tenim ganes d'escoltar les veus en català dels nostres herois i amics, amb els crits en japonès, com a l'anterior pel·lícula.

Estem convençuts que aquest film, serà molt emocionant i farà les delícies de tot fan de la nostra estimada sèrie.

Comença el compte enrere pel retorn d'en Freezer a les grans pantalles de les nostres ciutats!!!

Us seguirem informant a mida que vagin sortint novetats.

Aquesta notícia ha estat redactada per Boladedrac.cat el dia 11/04/2015 a les 17:30
comentaris
rede
13 d'Abril, 2015
Uauuuuuuuu
WhoIsIt
13 d'Abril, 2015
Ja tinc ganes de veure-la!!!
Roger
13 d'Abril, 2015
Vinga, doncs, fins al novembre
15 d'Abril, 2015
jo també ganes de veure aquesta pel.lícula tan bonica visca en SonGoku ||1
Nom:
C.electrònic (opcional):
web (opcional):
Comentari:
Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers que permeten conèixer els vostres hàbits de navegació, per a millorar el nostre servei.
Per a continuar navegant, seria convenient l’acceptació del seu ús. Més informació aquí.