Content Lightbox
 
Tanca la finestra
                                                              

Cicle de pel·lícules de Bola de Drac

Televisió de Catalunya estrenarà un nou Cicle de pel·lícules de Bola de Drac cada dissabte al Canal Super3.

 

Cicle de pel·lícules de Bola de Drac

 

Aquest mes de febrer, comença l'estrena d'un nou Cicle de cinema de Bola de Drac, al Canal Super3. Serà els dissabtes a partir de les 14:20.

Com ja sabreu, arrel del tall de "Aventura Mística" abans d'acabar, vam demanar a TV3 que es tornessin a emetre les pel·lícules de forma digne.
Televisió de Catalunya a més d'emetre de nou els llargmetratges donarà més d'una sorpresa.

Cicle de pel·lícules de Bola de Drac

Les pel·lícules que s'emetran en aquest Cicle són:

- 4 de febrer: "Aventura Mística", com vam avançar a la noticia "TV3 emetrà de nou Aventura Mística".
En el film veiem com en Goku i en Krilín han acabat els entrenaments amb el Follet Tortuga, i participen en un gran Torneig de les Arts Marcials, on coneixeran a Ten Xin Han, Xaos..., aquesta pel·lícula es va tornar a emetre perquè a l'emissió de cap d'any, es va tallar l'ending i no vam poder veure com acabava.

Cicle de pel·lícules de Bola de Drac

- 11 de febrer: "El camí per ser el més fort", notícia "El camí per ser el més fort al Super3!". Aquesta és l'última pel·lícula de Bola de Drac, produïda al 1996 per celebrar el 10è aniversari de la primera part de "Bola de Drac", i realitzada a l'estil GT. La pel·lícula és un remake de la primera però en aquest llargmetratge, l'enemic és l'exèrcit de la cinta vermella. Un film mític i molt emotiu.

Cicle de pel·lícules de Bola de Drac

- 18 de febrer: "La Bella Dorment al castell del mal". El petit Goku i el seu nou amic, en Krilín, volen ser entrenats pel Follet Tortuga, i el gran mestre els hi posa la condició que per ser entrenats per ell li han de portar una noia ben maca... La Bulma, en Iamxa, en Goku, Krilín, Puar i Ulong se l'han de veure amb el mateix dimoni Llucifer al seu castell. El dimoni vol destruir el sol, ho aconseguirà?

Cicle de pel·lícules de Bola de Drac

- 25 de febrer: "La llegenda del Drac Xeron". Aquí podem gaudir de la primera trobada de Goku amb la Bulma, Follet Tortuga, Ulong, Iamxa, Puar . Es va emetre entre els episodis 43 i 44.
La pel·lícula explica la recerca de les 7 Boles de Drac amb grans variacions a la història, una de les quals és que el dolentot és el Rei Gurmet i no en Pilaf com a la sèrie.

Cicle de pel·lícules de Bola de Drac

I ara us donem la sorpresa:

- 4 de març: Estrena per primer cop a Televisió de Catalunya de "La Batalla dels Déus". La història arranca sis mesos després de la batalla contra el terrible Monstre Bu, que va ser capaç fins i tot de destruir la Terra i matar a tots els seus habitants (és a dir després de la mort del Bu petit i abans del 28è Torneig d'Arts Marcials). Per saber-ne més haureu de veure la pel·lícula.
Ja vam deixar entreveure a la noticia "El camí per ser el més fort al Super3!" que hi podien haver novetats. De moment no podem explicar res més. Els detalls us els donarem més endavant, estigueu atents a les novetats.

Cicle de pel·lícules de Bola de Drac

Totes les pel·lícules s'emetran en qualitat HD i amb opció de Dual.

De moment, es té previst emetre aquestes pel·lícules, però hi poden haver encara més sorpreses.

A continuació podem veure l'anunci promocional del Cicle de pel·lícules de Bola de Drac que s'està emetent pel Canal Super3.

Aquests seran unes setmanes molt boladedraquianes que no ens haurem de perdre pel res al món, a més perquè el 15 de febrer farà 27 anys de la primera emissió de "Bola de Drac" a TV3.

Aquesta notícia ha estat redactada per Boladedrac.cat el dia 11/02/2017 a les 16:00
comentaris
Nom:
C.electrònic (opcional):
web (opcional):
Comentari:
Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers que permeten conèixer els vostres hàbits de navegació, per a millorar el nostre servei.
Per a continuar navegant, seria convenient l’acceptació del seu ús. Més informació aquí.