Content Lightbox
 
Tanca la finestra
                                                              

El camí per ser el més fort al Super3!

Televisió de Catalunya emetrà el dissabte 11 de febrer la pel·lícula "El camí per ser el més fort" al Canal Super3.

 

El cami per ser el mes fort al Super3!

 

El passat 31 de desembre quan Televisió de Catalunya va emetre al Canal Super3, la tercera pel·lícula de Bola de Drac: "Aventura Mística"; van tallar els títols de crèdits finals i ens van deixar sense poder veure el final; fet que va enfadar a moltíssims espectadors i fans de les aventures d'en Goku i els seus amics.

El cami per ser el mes fort al Super3!

Per aquest motiu i com molts sabreu ens vam posar en contacte amb Televisió de Catalunya per demanar que es tornés a emetre, arrel d'això, la cadena de televisió ha decidit rectificar i tornar a emetre la pel·lícula aquest 4 de febrer a les 14:20, on hem pogut gaudir del film sense talls ni interrupcions: per fi en Goku ha invocat el Drac i ha pogut fer reviure el pare de l'Upà, en Bora, assassinat al Torneig de l'Emperador Xaos, pel terrible Tao Pai Pai.

El cami per ser el mes fort al Super3!

Però això no és tot, el pròxim dissabte, 11 de febrer, s'emetrà a les 14:15 la quarta pel·lícula de Bola de Drac: "El camí per ser el més fort" (que vam poder veure el passat 1 de gener, i que molts a causa de les festes no l'han pogut veure).

El cami per ser el mes fort al Super3!

"El camí per ser el més fort" és l'última pel·lícula de Bola de Drac, produïda al 1996 per celebrar el 10è aniversari de la primera part de "Bola de Drac", i realitzada a l'estil GT. La pel·lícula és un remake de la primera pel·lícula de "Bola de Drac" però aquí, l'enemic és l'Exèrcit de la Cinta Vermella. Un film mític i molt emotiu; on podem trobar tots els personatges de la mítica primera part de "Bola de Drac" i nous amics com en Hatchan, l'androide nº8 (un clar homenatge al personatge de Cinema de Terror dels anys 30 de la Universal, en Frankenstein).... Una pel·lícula imperdible, amb una gran banda sonora i una animació extraordinària.

El cami per ser el mes fort al Super3!

De moment, es té previst emetre aquestes dues pel·lícules, però no es descarta que el cicle de pel·lícules de "Bola de Drac" continuï. Estigueu ben atents a les novetats!

 
Aquesta notícia ha estat redactada per Boladedrac.cat el dia 04/02/2017 a les 14:12
comentaris
Nom:
C.electrònic (opcional):
web (opcional):
Comentari:
Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers que permeten conèixer els vostres hàbits de navegació, per a millorar el nostre servei.
Per a continuar navegant, seria convenient l’acceptació del seu ús. Més informació aquí.