Content Lightbox
 
Tanca la finestra
                                                              

Bola de Drac Súper: El Superheroi en Home Video

Surt a la venda la nova pel·lícula de "Bola de Drac Súper: El Superheroi" en Home Video de la mà de Selecta Visión.

Bola de Drac Súper: El Superheroi en Home Video

 

Bola de Drac Súper: El Superheroi en Home Video

 

El pròxim 29 de juny es posarà a la venda a tota Espanya, de la mà de Selecta Visión, la pel·lícula: "Dragon Ball Super: Super Hero" ("Bola de Drac Súper: El Superheroi").

El passat 21 de març, Selecta Visión ha anunciat la llicència de la pel·lícula de Dragon Ball Super: Super Hero i la sèrie de Dragon Ball Z Kai (Bola de Drac Z Kai) en format domèstic, una notícia que esperàvem des de fa molt de temps.

Aquesta pel·lícula, batejada en català com: "Bola de Drac Súper: El Superheroi", es va estrenar als cinemes de casa nostra el passat 2 de setembre del 2022 i ha assolit un gran èxit. A Catalunya com ja vam comentar a la notícia Bola de Drac Súper: El Superheroi a Catalunya ha sigut la pel·lícula més vista en català del 1 al 4 de setembre. Però encara hi ha més, Bola de Drac Súper: El Superheroi és la tercera millor estrena en català del últims 10 anys i la cinquena de tota la història del cinema en català.

En aquest nou llargmetratge de 100 minuts de durada, se’ns explica que en Goku quan és petit destrueix l'Exèrcit de la Cinta Vermella. Ara certs individus que continuen amb el seu llegat han creat els Androides definitius: Gamma 1 i Gamma 2. Aquests dos Androides s'anomenen a si mateixos “Superherois” i ataquen en Cor Petit i en Son Gohan… Quin és l'objectiu del Nou Exèrcit de la Cinta Vermella?

Ara pretenen crear un androide perfecte, en Cèl·lula Max, per conquerir el món i buscar venjança contra en Goku i la seva colla. Davant el perill imminent, és l'hora del teu despertar, Superheroi!

Bola de Drac Súper: El Superheroi té com a protagonistes principals en Son Gohan i en Cor Petit. En Son Gohan i el seu estimat mestre Cor Petit, desencadenaran els dos un poder impressionant. Lluitaran en un combat espectacular contra els androides creats pel geni del Dr. Hedo.

Podrem veure també en Son Goten i en Trunks que ja han crescut i que es fusionen, l'A18, el Mixet Karín, en Dende, entre altres. A la pel·lícula es veu la entranyable relació entre en Son Gohan i la seva filla Pan, i en Goku i Vegeta entrenant al Planeta de Lord Beerus, amb en Broly; i no falten en Whis, i els amics d’en Broly la Cheelai i Lemo.

Humor, emocions, fusions, “guinyos” a Bola de Drac i Bola de Drac Z i noves transformacions són els ingredients d'aquesta pel·lícula, realitza en format CGI, i que podrem tenir als prestatges de la nostra habitació aviat.

Bola de Drac Súper: El Superheroi en Home Video

"Dragon Ball Super: Super Hero", sortirà en format domèstic amb diferents edicions (que comentarem tot seguit) i està editat per Selecta Visión.

Bola de Drac Súper: El Superheroi en Home Video

A continuació detallem les edicions i preus:

EDICIÓ BLURAY:
- Pel·lícula en Blu-Ray en Format: 16:9 i definició 1.080p.
- Àudios: Català, castellà i japonès en DTS HD i subtítols en castellà.
- Inclou 3 postals amb dissenys dels personatges.
- El preu és de 16,99€.

EDICIÓ DVD:
- Pel·lícula en DVD en Format: 16:9.
- Àudios: Català, castellà, i japonès en DD i subtítols en castellà.
- El preu és de 12,99€.

EDICIÓ COL·LECCIONISTA BLURAY:
- (falta a concretar dia, preu i format), molt probablement sigui com les versions de les anteriors pel·lícules: "Dragon Ball Z: Battle of Gods", "Dragon Ball Z: Resurrection F." i "Dragon Ball Super: Broly".

(Font: Selecta Visión.)

Totes les edicions tindran àudio en català, castellà i japonès.

Després de gaudir de la pel·lícula als cinemes, ara toca viure-la a casa, asseguts al sofà bevent un refresc i menjant crispetes.

La pel·lícula està en fase de prevenda i es pot reservar a la web de Selecta Visión, amb edicions limitades.

Però això no és tot, unes setmanes abans, el 15 abril podrem comprar l'anime color del film Dragon Ball Super: Super Hero en català.

Aquest mes de maig serà espectacular!!!
Només ens queda tenir Dragon Ball Super i Dragon Ball Daima en català, i la emissió al canal SX3 de tot el material de Bola de Drac.

Estem molt contents de tenir totes aquestes novetats en format domèstic.
I estem convençuts que properament Bola de Drac Súper: El Superheroi s'emetrà al Canal Super3 juntament amb les 4 últimes pel·lícules de Bola de Drac Z de la saga Bu.

Aquesta notícia ha estat redactada per Boladedrac.cat el dia 19/05/2024 a les 16:00
comentaris
Nom:
C.electrònic (opcional):
web (opcional):
Comentari:
Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers que permeten conèixer els vostres hàbits de navegació, per a millorar el nostre servei.
Per a continuar navegant, seria convenient l’acceptació del seu ús. Més informació aquí.