Content Lightbox
 
Tanca la finestra

 

Temps després, a la terra la Bulma ressuscita a tothom que va morir a mans de les forces d’en Freezer al planeta Nàmek. Així en Vegeta i els Namekians es queden a viure a la Capsule Corporation, que és la gran casa de la Bulma. Quan passa més temps, tornen a reunir les boles de drac i van ressuscitant a encara més amics morts anteriorment a la Terra, per els guerrers de l’espai: en Tenshinhan, Xaos i Iamxa.

No obstant, quan inicialment la Bulma prova de ressuscitar a en Goku, el Drac li diu que no pot, donat que no està mort. Es veu que finalment va aconseguir escapar-se, en la càpsula espacial de Ginew, que era el cap de les forces espacials d’en Freezer. I va anar a parar al planeta Yadrat, on els seus estranys habitants l’estaven instruint en l’art de la teletransportació. Així que diu que de moment no vol que el Drac el traslladi a la terra perquè vol seguir-se entrenant a Yadrat, i que ja tornarà tot sol teletransportant-se.

 

Al cap de poc temps, a la terra arriba Garlick Jr. Un antic rival del Déu de la Terra, que converteix als humans en dimonis, Krilin, Son Gohan i Cor Petit, lluiten amb ell. En Son Gohan derrota a tots els seus seguidors i després destrueix el planeta vermell (que va augmentar el poder de Garlick 100 vegades). Finalment en Garlick és traslladat a una altra dimensió: la Zona Morta , on romandrà per a sempre, amb l'ajuda de l'aigua ultra sagrada tots els éssers humans tornen a la normalitat i hi ha pau.

 

Però un dia, tots senten un poderós poder, ja que en Freezer segueix viu, i ara és encara més fort ja que ha reconstruït el seu cos amb parts cibernètiques. A més ha vingut a la Terra juntament amb el seu poderós pare.

En Freezer ordena als seus homes que matin als éssers humans, però els homes de Freezer cauen en trossos, ja que apareix un misteriós jove, de nom Trunks, que resulta ser també un superguerrer com en Goku. Després en Trunks talla a en Freezer per la meitat amb una espasa i derrota també al pare de Freezer (Cold). Aquest misteriós jove els diu als nostres amics que en Goku arribarà aviat, en un moment exacte: i així és, en Goku torna a la Terra en una petita càpsula espacial, el misteriós noi parla directament amb Goku en privat, on li explica que el seu nom és Trunks, és fill de Vegeta i de la Bulma, i que ve del futur a prevenir que aviat apareixeran uns androides, creats per la cinta vermella, resultat dels experiments del Doctor Gero, que buscava al lluitador perfecte, com a venjança en contra de Goku, després que aquest va desfer l'organització fa ja molts anys.

 

Segons en Trunks, tots moriran a les mans dels androides, ja que en Goku no podrà combatre, al morir d'una estranya malaltia del cor que va adquirir en el seu viatge de tornada de Nàmek. Per a prevenir això, li dóna una medicina especial per a guarir-lo. Però el que més sorprèn a Goku, és la revelació que Trunks és el fill de Bulma i Vegeta, ja que ell pensava, com gairebé tots, que Bulma acabaria junt amb Yamcha.

Trunks se’n torna cap al futur. Cor Petit, que té l’orella molt fina, explica el missatge principal de Trunks. Goku fa als amics també una demostració de la tècnica Shukken Iddou (el canvi de lloc instantani) apresa en el Planeta Yadrat. Tots els amics s’entrenen esperant enfrontar-se als androides quan arribin.

 

Al poc temps, apareixen els dos primers androides: El Dr. Gero (A20), i el cyborg A19. Al aparèixer els 2 primers androides, torna també Trunks, i els hi diu que no són ells els que causarien la mort dels guerrers, i els ajuda en la seva batalla. Aconsegueixen destruir al A19 però el Doctor Gero escapa, per a activar als androides A17 i A18, sent assassinat per aquests.

Resum de Bola de Drac Z Resum de Bola de Drac Z Resum de Bola de Drac Z
Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers que permeten conèixer els vostres hàbits de navegació, per a millorar el nostre servei.
Per a continuar navegant, seria convenient l’acceptació del seu ús. Més informació aquí.