Content Lightbox
 
Tanca la finestra

 

Segon especial per televisió de Bola de Drac Z, es situa entre els episodis 174 i 175 de Bola de Drac Z.

L'especial comença amb la mort d'en Goku a causa d'una malaltia de cor que va adquirir al Planeta Yadrat. El Guerrer més poderós del món ha mort. Què passarà a partir d'ara?

Sis mesos més tard apareix una amenaça a la Terra, dos androides terribles que assassinen sense pietat a gairebé tots els nostres amics, en Vegeta, en Krilín, en Iamxa, en Ten Xin Han, en Yajirobee, en Xaos i en Cor Petit. Per desgràcia els nostres amics no es poden reviure ja que les boles de drac han desaparegut al morir en Cor Petit.

Passen tretze anys, els androides continuen torturant als humans i destruint ciutats per divertir-se. L'únic guerrer capaç d'enfrontar-los és Son Gohan, que va acompanyat del jove fill de Vegeta: en Trunks. Tots els dies acaben sent un infern: en Son Gohan tot sol no pot contra ells, ja que Goku va morir quan en Son Gohan tan sols era un nen i Trunks un nadó. En Son Gohan va haver d'aprendre durament com transformar-se en SuperGuerrer, però això no era suficient a l'haver d'enfrontar-se a ambdós androides al mateix temps.

 

A la Capsule Corporation, en Trunks està molt trist, ja que ell no pot fer res contra els androides i li demana a en Son Gohan que l'entreni, En Son Gohan li diu a en Trunks que li recorda quan ell era petit, ja que a ell no l'aturava ningú. En Son Gohan accedeix a entrenar-lo i en Trunks li demana de no dir-li res a la seva mare, la Bulma. En Son Gohan té plena confiança en ell i creu que Trunks té el potencial per a derrotar-los.

La Bulma arriba en aquest moment i decideix de fer-los el sopar. En Son Gohan té la mateixa gana que el seu pare, és la viva imatge d'en Goku. Després van a entrenar-se.

A casa de la Xixi, en Gyumao comenta que en Son Gohan i en Trunks lluiten contra els androides, la Xixi no s'ho creu i tot mirant una foto, recorda que en Goku era viu i eren feliços.

 

Un dia els androides ataquen un parc d'atraccions, per tant en Son Gohan i Trunks van a enfrontar-los. En Son Gohan s'enfronta al androide A-17 mentre que A-18 observa. Malgrat els esforços del androide, en Son Gohan es transforma en SuperGuerrer i agafa avantatge a la lluita, forçant a l'A-18 a intervenir. Així que en Trunks, a pesar de no estar preparat, decideix anar a ajudar a en Son Gohan i s'enfronta a la bonica A18, però la androide no fa més que esquivar els seus atacs i posar-se a jugar amb ell, derrotant-lo fàcilment i deixant-lo greument malferit i inconscient. En Son Gohan l'agafa i s'amaga darrera d'unes runes. L'A-18 al no veure'ls, fa volar el lloc complet. En Son Gohan cobreix a Trunks para protegir-lo i en per protegir-lo el fill d'en Goku perd el seu braç esquerre.

Al acabar la lluita en Son Gohan troba l'última mongeta màgica existent, i decideix donar-se-la a en Trunks per a salvar-li la vida.

En Son Gohan acudeix al metge que el cura, mentre la Bulma està treballant en una màquina.

 

Passa el temps, en Trunks i en Son Gohan continuen el seu entrenament, en Son Gohan encara segueix intentant ajudar a en Trunks a transformar-se en SuperGuerrer, però encara no ho aconsegueix. Una tarda, mentre en Son Gohan i en Trunks entrenen en les muntanyes, prop d'allí s'escolten explosions que adverteixen la proximitat dels dos androides. En Son Gohan al veure això, es transforma en SuperGuerrer i decideix d'anar a lluitar contra ells, en Trunks li prega que li deixi anar amb ell. En Son Gohan es nega, però al veure que en Trunks insisteix i que no podrà convèncer-lo del contrari, accepta, però un instant després li dóna un cop al clatell deixant-lo inconscient. En Son Gohan sap que si deixa que en Trunks hi va el més segur és que el matin, però en el fons confia que algun dia Trunks arribarà a ser prou poderós i els derrotarà.

En Son Gohan acudeix a la trobada de l'A17 i l'A18 amb la intenció de vèncer-los definitivament. En Son Gohan lluita tot sòl i amb un sol braç contra els androides. En Son Gohan li pega una puntada ben forta a l'A-17 que l'envia ben lluny, però no el fereix. Els androides comencen a tenir avantatge contra en Son Gohan, comença a ploure i la batalla és difícil i en Son Gohan acaba morint a mans d'aquests desgraciats. Al cap d'unes hores, en Trunks es desperta i s’adona que no pot sentir l'energia de Son Gohan. Vola cap a la ciutat per a tractar de trobar-lo. La pluja dificulta molt la recerca del seu amic. Finalment, després de molt buscar, el troba, s'apropa i el crida pel seu nom, però en Son Gohan no respon. Les primeres llàgrimes surten i s'apropa al cos sense vida d'en Son Gohan. La ràbia s'apodera d'ell, i finalment aconsegueix transformar-se en SuperGuerrer.

 

Tres anys després, en Trunks ajuda a la seva mare, la Bulma gairebé ha acabat de construir una màquina del temps que pretén donar-li a Trunks perquè torni al passat i canviï la història. No obstant això, Trunks només vol acabar amb els androides per a venjar la mort d'en Son Gohan. Malgrat les protestes de la seva mare, Trunks s'enfronta novament als androides, però segueix sense ser rival fort per a ells. Afortunadament sobreviu, i la Bulma l'ajuda a recuperar-se.

 

La Bulma l'anima dient-li que li serà més fàcil derrotar-los en el passat en companyia del seu pare i dels altres. En Trunks finalment recapacita, i decideix fer servir la màquina del temps. Un any més tard, la màquina del temps està acabada, i en Trunks es prepara per a marxar. Bulma li dóna a més una medicina per a la malaltia que ha de sofrir Goku. Trunks, puja a la nau amb una paraula escrita en aquesta: HOPE (esperança). Trunks s'acomiada de la seva mare, i torna 20 anys enrere en el temps, disposat a canviar el futur de la Terra.

 

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers que permeten conèixer els vostres hàbits de navegació, per a millorar el nostre servei.
Per a continuar navegant, seria convenient l’acceptació del seu ús. Més informació aquí.