Content Lightbox
 
Tanca la finestra

 

No obstant passa quelcom inesperat: Al celebrar el final del torneig a un restaurant, a en Goku se li oblida la Bola de Drac de les 4 estrelles a l'estadi i en Krilín s'ofereix a anar-la a buscar. Però en Goku té un mal pressentiment, va corrents al estadi i es troba a en Krilín mort i la bola de drac desapareguda. En Goku persegueix al assassí i lladre de les boles de drac, mitjançant el radar màgic. I resulta ser un dimoni amb ales, de nom Tambourine. Donat que en Goku encara no ha tingut temps de recuperar forces després del torneig és vençut fàcilment per en Tambourine, en Goku afortunadament sobreviu. En Follet Tortuga, després de veure una targeta de visita deixada al costat del cadàver d’en Krilín descobreix que qui hi ha darrera de tot això és un antic i poderós enemic: en Satanàs Corpetit. Aquest és un dimoni que en el passat havia estat a punt de conquerir el món, però el mestre del Follet Tortuga el va empresonar, a canvi de la seva vida, salvant així el món. En Satanàs alliberat del seu empresonament està matant sistemàticament a tots els lluitadors d’arts marcials, mitjançant els seus fills, un dels quals és en Tambourine, per tal d’intentar matar a qui el va empresonar en el passat i d’aquesta manera evitar que passi de nou. També està intentant reunir les boles de drac per tal de tornar a ser jove i fort, ja que en l’actualitat és un ancià.

 

En Goku mata als fills d’en Satanàs, en Tambourine i en Drum, però s’enfronta a en Satanàs i perd. A més aquest demana tornar a ser jove al Drac Xeron i acte seguit mata al drac. Amb la qual cosa les boles de drac perden el seu poder i sembla estar tot perdut.

Desesperat en Goku torna a pujar a la Torre Sagrada on en mixet murri l’envia en una perillosa missió a aconseguir la veritable aigua sagrada que fa ser més fort. En Goku aconsegueix beure-la i torna a enfrontar-se al Satanàs Corpetit, que ara és novament jove i més fort. Després d’un intens combat, on es destrueix gran part del territori, en Goku aconsegueix vèncer a en Satanàs traspassant-lo per la panxa. En Satanàs però abans de morir utilitza totes les seves forces per crear un ou amb el seu fill, en Satanàs Corpetit Junior, que espera que algun dia el vengi.

 

Tot i que en Goku ha salvat el món, les boles de drac han quedat destruïdes i per tant es lamenta que no pot ressuscitar als seus amics. No obstant en mixet murri li diu que a sobre de la torre sagrada hi ha situada la casa de Déu, el qual té el poder de ressuscitar al Drac Xeron. En Goku arriba a la atalaia dalt del cel a on viu Déu emprant el seu bastó màgic. I allà es troba que per veure’l primer ha d’enfrontar-se a un servent de Déu: el misteriós senyor Popo. Aquest derrota a en Goku amb molta facilitat. Però finalment l’entrena.

 

Li ensenya a no fer moviments innecessaris i no malgastar l’energia, així com a sentir la energia que desprenen els rivals i controlar la seva pròpia. Finalment aconsegueix conèixer a Déu, i s’endú una gran sorpresa quan resulta que aquest és calcat a en Satanàs Corpetit. Aleshores lo expliquen que de fet en Satanàs i Déu eren una mateixa persona, i es van separar en dos: la part dolenta era en Satanàs i la part purament bona Déu.

 

Afortunadament Déu ressuscita al Drac Xeron amb la qual cosa poden tornar a la vida tots els qui havien mort a mans del Satanàs Corpetit (en Krilín, en Follet Tortuga i molts altres habitants del planeta terra). En Goku segueix passant més temps entrenant-se amb Déu. Paral·lelament el fill d’en Satanàs Corpetit també es va fent més fort i va creixent.

 

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers que permeten conèixer els vostres hàbits de navegació, per a millorar el nostre servei.
Per a continuar navegant, seria convenient l’acceptació del seu ús. Més informació aquí.