Content Lightbox
 
Tanca la finestra
                                                              

XVII Saló del Manga

Celebració, agraïments i esdeveniments espectaculars per la tornada de Bola de Drac són alguns dels protagonistes del Saló del Manga.

 

Pancarta Ben Tornat Goku! Gràcies 3XL!

Un any més hem sigut partícips del Saló del Manga, en aquest cas la 17ª edició, la qual és molt especial perquè és l’última edició que es realitza a la Farga de l'Hospitalet de Llobregat, per tornar l’any vinent a la Fira de Montjuic-Barcelona.

Ninots, cards, cromos, còmics, videojocs, samarretes, etc... dels personatges de manga i animes han omplert els stands d'aquest Saló. Aquest any ha sigut un Saló força emocionant, entranyable no només perquè estava ple de merchandising i gent disfressada de personatges de Bola de Drac, sinó perquè aquest any es celebra l'estrena de la sèrie Bola de Drac Z Kai a Televisió de Catalunya.

XII Saló del Manga

Part del merchandising de Bola de Drac

El boom de Bola de Drac s'ha pogut notar, en tots els llocs dels saló, com al stand de Planeta Agostini Còmics on s'ha venut com a xurros els tomos de l'Edició Definitiva de "Bola de Drac", o com a l'stand de la Toei Animation on unes persones vestides de Goku, Vegeta i Cor Petit s'ha fet fotos amb els fans de la sèrie, i un gran Monstre Bu ha estat el lloc de reunió de molts fans que han passat l'estona fent-se fotos amb el divertit monstre.

XII Saló del Manga

Actors vestits de Bola de Drac a l'stand de la Toei Animation

Això explica que Bola de Drac continua tenint tan o més èxit 20 anys després de la seva estrena a TV3, aquell 15 de febrer del 1990, i mostra d'això és el merchandising de la sèrie d'Akira Toriyama què és lo més venut any rere any en el saló.

Els Dvds de la sèrie Bola de Drac - Z - GT com de les pel·lícules, es venen molt bé i a bon preu, però no a l'Stand de Selecta Visión (que malauradament ha perdut els drets de la sèrie, però esperem que els tornin a comprar) sinó a l'stand de Chunichi Comics.

Aquest any, no ha faltat la pancarta que en Cristiano Casá i en Jesús Pardo (Tornada Bola de Drac i webmasters de la web) han penjat cada any al Saló del Manga amb el lema: "Volem Bola de Drac"; però aquest any, i eufòrics per la tornada de Bola de Drac, hem decidit penjar la pancarta de més d'onze metres de llarg amb el lema: "Ben Tornat Goku! Gràcies 3XL!". Aquesta pancarta ha tingut molt de ressò a nivell públic.

Aquest any i per celebrar la tornada de Bola de Drac i l'estrena de Bola de Drac Z Kai al 3XL, la ginkana del dissabte 29 d'octubre ha estat dedicada a Bola de Drac Z Kai i es va convidar als actors de doblatge de la sèrie: Marc Zanni (veu de Son Goku i director de doblatge de "Bola de Drac Z Kai"), Joan Sanz (Vegeta), Mònica Padrós (Son Goku nen), Enric Isasi-Isasmendi (Narrador), Josep Maria Mas (Follet Tortuga i Bardock), Domènech Farell (Freezer) que van fer una conferència sobre el doblatge de Bola de Drac Z Kai i van representar un capítol inèdit força divertit en el qual en Son Goku coneix en Goku petit, i juntament amb en Vegeta han de derrotar a en Freezer..., un capítol força divertit. La conferència va acabar amb la interpretació de Marc Gómez de la cançó "Som-hi, som-hi" (opening de Bola de Drac Z Kai), acompanyada pels cors i aplaudiments del públic. Al acabar l'acte, una allau de fans van fer-se fotos amb els actors de doblatge i alguns els hi van signar autògrafs, els més demanats els de Joan Sanz i Marc Zanni.

XII Saló del Manga

Joan Sanz rodejat dels fans demanant un autògraf.

Cal destacar que l'esdeveniment, que es va a dur a terme a la Sala d'actes del Saló del Manga, va tindre tant de públic que només uns quants, entre els quals els webmasters de boladedrac.cat, van poder entrar a la Sala i molts no hi van poder assistir per aforament limitat.

XII Saló del Manga

Cua interminable de fans per veure els actors de doblatge de Bola de Drac Z Kai

Aquest esdeveniment era impensable fa uns anys, i això demostra sincerament com en l'actualitat, Bola de Drac té encara més èxit que fa 20 anys!

A continuació podem veure el magnífic vídeo sobre la conferència dels actors de doblatge a la sala d'actes del saló.

 

 

Aquesta notícia ha estat redactada per Boladedrac.cat el dia 11/11/2011 a les 16:00
comentaris
Nom:
C.electrònic (opcional):
web (opcional):
Comentari:
Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers que permeten conèixer els vostres hàbits de navegació, per a millorar el nostre servei.
Per a continuar navegant, seria convenient l’acceptació del seu ús. Més informació aquí.