Content Lightbox
 
Tanca la finestra
                                                              

XVI Saló del Manga

La reivindicació per la tornada de Bola de Drac està més viva que mai.

Aquesta és la pancarta de 10 metres què vam penjar els creadors de BOLADEDRAC.CAT al Saló del Manga reivindicant que es torni a emetre Bola de Drac a TV3. Cada cop més persones contribueixen en la causa. Un dels Facebooks demanant el retorn de Bola de Drac en català ja compta amb més de 13.000 persones i va incrementant. Esperem que amb el suport de tots ho aconseguirem.

Pancarta Volem Bola de Drac

En motiu dels 20 anys de Bola de Drac en català al Saló del Manga es van preparar unes activitats. La presentació d'aquestes va tenir lloc a la Sala d'actes. La sala va quedar petita per la allau de persones què hi van assistir. Vària gent va haver de quedar de peu als laterals al no quedar lloc per seure. Davant dels centenars de persones que assistien a alguna cosa que tingués a veure amb Bola de Drac i en motiu de les activitats que s'estaven preparant, van convidar per sorpresa de tots a dos actors de doblatge de Bola de Drac, Marc Zanni, doblador d'en Goku i Joan Sanz, doblador d'en Vegeta.

Els dos actors de doblatge van explicar anècdotes del doblatge de Bola de Drac i més tard van interpretar el primer combat d'en Goku i d'en Vegeta davant de l'eufòria de tots els fans. Més tard van cedir a les peticions de tots els fans. Una jornada molt agradable amb dos grans persones i amb dos grans actors de doblatge. Volem agraïr a Marc Zanni i a Joan Sanz per la estona agradable que ens van fer passar. Un cop més veiem com Bola de Drac arrossega masses. Esperem podem cel·lebrar els 20 anys de Bola de Drac amb l'emissió de Bola de Drac en català per TV3.

Aquesta notícia ha estat redactada per Boladedrac.cat el dia 01/01/2011 a les 16:00
comentaris
Nom:
C.electrònic (opcional):
web (opcional):
Comentari:
Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers que permeten conèixer els vostres hàbits de navegació, per a millorar el nostre servei.
Per a continuar navegant, seria convenient l’acceptació del seu ús. Més informació aquí.