Content Lightbox
 
Tanca la finestra
                                                              

TV3 estrena La Batalla dels Déus

Televisió de Catalunya estrenarà per primer cop la pel·lícula Bola de Drac Z: La Batalla dels Déus el proper dissabte 4 de març al Canal Super3.

 

TV3 estrena La Batalla dels Déus

 

El pròxim, 4 de març, per primer cop a la TV, s'estrenarà la pel·lícula: "Bola de Drac Z: La Batalla dels Déus" (Dragon Ball Z: Battle of Gods).

S'emetrà dins del Cicle de cinema de Bola de Drac dels dissabtes, a les 14:20 al Canal Super3.

TV3 estrena La Batalla dels Déus

Tot comença, sis mesos després de la batalla contra el terrible Monstre Bu, que va ser capaç fins i tot de destruir la Terra i matar a tots els seus habitants (és a dir després de la mort del Bu petit i abans del 28è Torneig d'Arts Marcials).
El Déu de la destrucció que s'encarrega de mantenir l'equilibri a l'Univers, Lord Bills, desperta d'una bona i llarga dormida i ve a saber que un Saiyan va derrotar al tirà Freezer i per tant decideix anar a la Terra a trobar- se amb en Goku. En Kaito, coneixent aquest Déu, alerta a Goku que es tracta d'un ésser molt fort i aconsella què no lluiti amb ell, però en Goku, en lloc de fer cas als consells d'en Kaito, s'emociona tant d'enfrontar-se contra un adversari molt fort; que decideix lluitar contra ell, però aquest té un poder tan gran que aconsegueix guanyar al nostre heroi; tampoc en Vegeta, Son Gohan, Gotenks, Ten Xin Han, A-18, Krilín, etc... poden fer front i ajudar a derrotar a aquest ésser diví.
La batalla deixa decepcionat al Déu de la destrucció, ja que no té a un adversari digne d'igualar el seu poder.

TV3 estrena La Batalla dels Déus

Per saber-ne més haureu de veure la pel·lícula, que es va estrenar als cinemes de casa nostra el 30 de maig del 2014, amb gran èxit de públic i que ara podem gaudir en una versió estesa inèdita al cinema i que només s'ha pogut veure editat en DvD al 2015.

TV3, des de finals del 2015 que té els drets d'emissió de "Bola de Drac Z: La Batalla dels Déus", però per motius de programació, fins ara no s'ha decidit emetre-la.

TV3 estrena La Batalla dels Déus

Això voldrà dir que algun dia podrem gaudir de més pel·lícules, especials de Bola de Drac - Z - GT al Canal Super3!
Això demostra que TV3 aposta per aquesta gran sèrie, que fa poc va celebrar 27 anys de la seva primera emissió a TV3, el 15 de febrer de 1990.

En Goku i els seus amics tornen amb una nova aventura. Nous personatges, canvis de looks, noves transformacions, emocions i tocs d'humor són els ingredients d'aquesta pel·lícula que va recaptar als cinemes catalans uns 233.000€ (31.066 espectadors aproximadament).

TV3 estrena La Batalla dels Déus

De moment, Televisió de Catalunya no té els drets de emissió de "Dragon Ball Super" i tampoc hi ha doblatge en català, però ens podem conformar amb aquesta pel·lícula que és un resum, en format llargmetratge, dels primers 15 episodis de "Dragon Ball Super".

Ja ho sabeu, no hi podem faltar, el 4 de març tenim una cita amb els nostres herois per televisió.

Compartiu-ho, apunteu-vos a l'agenda; que tothom sàpiga de l'estrena de la pel·lícula al Canal Super3!

Aquesta notícia ha estat redactada per Boladedrac.cat el dia 15/02/2017 a les 12:43
comentaris
Nom:
C.electrònic (opcional):
web (opcional):
Comentari:
Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers que permeten conèixer els vostres hàbits de navegació, per a millorar el nostre servei.
Per a continuar navegant, seria convenient l’acceptació del seu ús. Més informació aquí.