Content Lightbox
 
Tanca la finestra
                                                              

Preestrena de La Batalla dels Déus

La eufòria i l'alegria dels assistents són les protagonistes a la preestrena de la pel·lícula de Bola de Drac Z: La Batalla dels Déus que ha tingut lloc el dissabte 24 de maig!

 

Preestrena La Batalla dels Déus

 

El dissabte, 24 de maig, als cinemes Full HD Centre Splau de Cornellà, s'ha dut a terme la preestrena en català de la pel·lícula: "Bola de Drac Z: La Batalla dels Déus", organitzada per TV3, Selecta Visión i Alfa Pictures.

Preestrena La Batalla dels Déus

Els Súpers i els seus acompanyants entren entusiasmats als cinemes Full HD Centre Splau de Cornellà.

En aquest esdeveniment hi han pogut assistir uns 75 nens socis del Club Super3 amb els seus acompanyants, els quals han estat escollits en un sorteig organitzat per TV3 fa unes setmanes al web del Club Super3.

Preestrena La Batalla dels Déus

Marc Zanni i Joan Sanz firmant autògrafs.

A més de veure per primer cop la pel·lícula, els nens han pogut fotografiar-se amb els ninots vivents d'en Goku, Vegeta i Cor Petit; fer-se fotos davant del photocall de la pel·lícula i conèixer els dobladors d'en Goku adult i d'en Vegeta en català, Marc Zanni i Joan Sanz respectivament, que han firmat autògrafs.

Preestrena La Batalla dels Déus

Llargues cues dels assistents per fotografiar-se en el photocall amb els nostres herois.

Nosaltres hem estat partícips de tot això, i hem entrevistat a encarregats de Alfa Pictures i Selecta Visión que molt amablement han accedit ha respondre les nostres preguntes.

A les 12 hores ha començat la pel·lícula que s'ha projectat en dues sales degut al gran nombre d'assistents. A la sala s'hi respirava emoció per tots costats i la gent s'ha posat a cridar d'eufòria al escoltar el "Chala Head Chala" del principi de la pel·lícula.

Preestrena La Batalla dels Déus

Ninots vivents d'en Cor Petit, Vegeta i Goku en el photocall.

A la sortida hem pogut entrevistar a algun dels assistents.
El Joan que ens explica: " M'ha agradat molt. Ha estat impressionant. Molt divertida i entretinguda. Molt guai veure-la al cinema."
La Laia ens diu que el què més li ha agradat és quan en Goku llença el Kame Hame.
El Marc ens explica: "M'encanta Bola de Drac, la veig cada dia. En cine és impactant."

Preestrena La Batalla dels Déus

Ambient a la sala de projecció pocs minuts abans del començament de la pel·lícula.

S'ha de destacar que el nivell de ventes anticipades està sent molt bo i concretament el dia de la presentació de la pel·lícula al Saló del Còmic de Barcelona el passat 18 de maig es van disparar de forma important. Degut a això, s'han ampliat el nombre de sales de cinema que projectaran la pel·lícula, que podrem veure a Catalunya i ara també a les Illes Balears, a Andorra i al País Vasc en idioma euskera.
També es confirma la seva estrena d'aquí a unes setmanes a la resta d'Espanya, i és que el gran èxit que estan tenint les ventes anticipades a Catalunya ha facilitat aquesta decisió inclòs abans de l'estrena de la pel·lícula.

Consulta els cinemes confirmats i tota la informació AQUÍ

Preestrena La Batalla dels Déus

Aquest és un esdeveniment històric, i és que per primer cop des de l'estrena de la sèrie al nostre país, es projectarà una pel·lícula de Bola de Drac als cinemes.

Ningú hauria pogut imaginar que un dia veuríem els nostres amics a les grans pantalles dels cines!

Preestrena La Batalla dels Déus

Doncs preparem-nos, perquè aquesta setmana serà molt intensa! Podrem veure per TV3 diversos anuncis de l'estrena de la pel·lícula als cinemes, i serà en forma d'espots publicitaris de 10 i 20 segons. Diferents mitjans escrits també es faran ressò de la gran notícia amb gran varietat d'anuncis i de reportatges!

Preestrena La Batalla dels Déus

Volem donar les gràcies als responsables de Alfa Pictures i als organitzadors per convidar-nos i ajudar-nos durant tota la nostra estada al certamen.

A continuació us deixem amb la entrevista que hem realitzat a Manu Guerrero, product manager de Selecta Visión i amb la entrevista que també hem fet a Marc Zanni i Joan Sanz.

La propera cita, aquest cap de setmana, precisament, del 30 de maig al 1 de juny, on tots podrem gaudir de la pel·lícula als cinemes.

A continuació podem veure el reportatge del Canal Super3 al respecte.

És una alegria i orgull veure com les noves generacions, estan coneixent i apropant-se a l’univers de les Boles de Drac, i es sumen així a tots nosaltres, cada vegada som més els fans d'aquesta gran sèrie. Això demostra que Bola de Drac és més viva que mai i que el fenomen està trencant barreres generacionals!

En Goku i els seus amics tornen i ho faran a la gran pantalla!!! T'ho perdràs?

Aquesta notícia ha estat redactada per Boladedrac.cat el dia 27/05/2014 a les 16:00
comentaris
DAVID SAIZ
05 de Juliol, 2014
impressionant!!!!!!
Nom:
C.electrònic (opcional):
web (opcional):
Comentari:
Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers que permeten conèixer els vostres hàbits de navegació, per a millorar el nostre servei.
Per a continuar navegant, seria convenient l’acceptació del seu ús. Més informació aquí.