Content Lightbox
 
Tanca la finestra
                                                              

Petició musical per Dragon Ball Super

En motiu de la preparació dels nous episodis de Dragon Ball Super, hem creat una petició en la qual es demani a la Toei Animation que Shunsuke Kikuchi, Hironobu Kageyama i Hidenori Arai formin part del nou projecte.

Petició musical per Dragon Ball Super

 

Petició musical per Dragon Ball Super

 

Després d'acabar-se d'emetre, el 25 de març del 2018 a Fuji TV, l'episodi 131 de Dragon Ball Super al Japó, es va dir que es donaria un descanset a la sèrie per tornar amb més força amb més noves aventures.

Des de que vam saber que es continuaria la sèrie, hem decidit crear una petició a través de la plataforma Change.org per demanar que el compositor Shunsuke Kikuchi un gran artista que ja supera els 80 anys d'edat i que ha donat vida a la banda sonora de Dragon Ball i Dragon Ball Z i ens ha semblat interessant que participés a la nova tanda d'episodis de Dragon Ball Super, per donar-li la força, l’emoció i la vibració que li ha donat a Bola de Drac i Bola de Drac Z.

Petició musical per Dragon Ball Super

Shunsuke Kikuchi.

A continuació podem escoltar algunes de les moltes músiques de la sèrie compostes per Shunsuke Kikuchi:

També hem demanat que el cantant dels openings i endings de la nova temporada de Dragon Ball Super, sigui Hironobu Kageyama, que ens emociona a Bola de Drac Z amb el famós "Chala head chala" ("Llum, foc, destrucció"), "We Gotta Power", "We were angels", o "Unei no hi - Tamashii vs Tamashii" que és la cançó de l'ocellet que se'n va volant, molt estimada entre els fans.

Petició musical per Dragon Ball Super

Hironobu Kageyama.

Aquí podem escoltar l’ending de Bola de Drac Z "We were angels", cantat per Hironobu Kageyama:

I per rematar, i no podia faltar en aquest projecte, Hidenori Arai, que és l'editor dels efectes de so, que ja ha treballat en l'univers boladedraquià a les sagues de "Bola de Drac", "Bola de Drac Z", "Bola de Drac GT", "Bola de Drac Z Kai" i de les pel·lícules com: "La llegenda del Drac Shenron", "La Bella Dorment al castell del mal", "Aventura mística", "El camí per ser el més fort", "Garlick Junior Immortal", "La Batalla Ardent", l'especial TV "Bardock: El pare de Goku" o "Goku i els seus amics tornen!" (2008), entre altres.

Petició musical per Dragon Ball Super

Hidenori Arai.

El nostre objectiu és que als nous episodis de Dragon Ball Super, es recuperi l’essència que ens emociona a totes les sagues de Bola de Drac.

La petició l'hem realitzada en diferents idiomes, els idiomes dels països on Bola de Drac té gran ressò com França o Itàlia (on fa poc han emès al canal Italia1, la gran saga del Torneig del Poder, sense censures i que falta pocs episodis per arribar a la seva fi i que ha tingut un èxit aclaparador entre els espectadors italians).
Per tant és una petició internacional en anglès, japonès, castellà, català, italià i francès i a la qual es sumaran molts fans i seguidors de Bola de Drac de tota la Terra.

Vinga, aixequem tot el món els braços i enviem energia per a que la petició sigui tot un èxit mundial.

Heu de signar aquí i compartir: change.org.

Moltes gràcies a tots per la vostra col·laboració i disposició.

Aquesta notícia ha estat redactada per Boladedrac.cat el dia 07/07/2019 a les 16:00
comentaris
Nom:
C.electrònic (opcional):
web (opcional):
Comentari:
Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers que permeten conèixer els vostres hàbits de navegació, per a millorar el nostre servei.
Per a continuar navegant, seria convenient l’acceptació del seu ús. Més informació aquí.