Content Lightbox
 
Tanca la finestra
                                                              

Pel·lícula de Bola de Drac per Setmana Santa

Aquesta Setmana Santa Televisió de Catalunya emetrà una pel·lícula de Bola de Drac pel Canal SX3! Passa una Setmana Santa de pel·lícula amb Bola de Drac!

Pel·lícula de Bola de Drac per Setmana Santa

 

Pel·lícula de Bola de Drac per Setmana Santa

 

Aquesta Setmana Santa torna Bola de Drac, a les pantalles de TV3, i serà amb l'emissió d'una pel·lícula al Canal SX3.

 

Pel·lícula de Bola de Drac per Setmana Santa

El divendres 29 de març a les 17:50 s'emetrà per televisió: “Bola de Drac Z: la Resurrecció de F”, on els nostres amics hauran de fer front al retorn del terrible Freezer que ha ressuscitat i viatja a la Terra al capdavant d’un exèrcit nombrós amb un únic objectiu: venjança. Només en Goku i en Vegeta podran parar-li els peus i salvar la Terra de la destrucció absoluta.

A "Bola de Drac Z: La Resurrecció de F.", la història comença poc després de la lluita amb en Bills, Déu de la Destrucció; en Goku i Vegeta entrenen al seu planeta, sota la direcció del seu assistent, Whis.

Pel·lícula de Bola de Drac per Setmana Santa

Mentrestant a la Terra, dos servents d'en Freezer, en Sorbet i en Tagoma, van a la recerca de les set boles de drac, per demanar a en Shenron, la resurrecció del seu amo, mort a la Terra, anys enrere, trossejat per l'espasa d'en Trunks del futur; per a què pugui venjar-se d'en Goku i els Saiyans.

La nova força d'un renascut Freezer avança cap a la Terra obligant a en Son Gohan, Cor Petit, Follet Tortuga, Krilín i Ten Xin Han i Bulma com a observadora a desafiar 1.000 soldats.

Pel·lícula de Bola de Drac per Setmana Santa

En Goku i en Vegeta es preparen per enfrontar-se a ell en un brutal combat, conscients que el seu poder és ara fins i tot més superior i serà molt difícil derrotar-ho!!!

Tot això, noves transformacions amb més sorpreses i molta emoció i bona animació ens esperen en aquesta nova pel·lícula, amb tots els ingredients de Bola de Drac Z.

No us ho perdeu. Hem de ser molts veient-la.

TV3 ha de veure l'èxit que té i posar tot Bola de Drac, comprar Dragon Ball Super i Dragon Ball Daima i emetre totes les pel·lícules i especials de TV.

Aquesta notícia ha estat redactada per Boladedrac.cat el dia 24/03/2024 a les 16:00
comentaris
Nom:
C.electrònic (opcional):
web (opcional):
Comentari:
Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers que permeten conèixer els vostres hàbits de navegació, per a millorar el nostre servei.
Per a continuar navegant, seria convenient l’acceptació del seu ús. Més informació aquí.