Content Lightbox
 
Tanca la finestra
                                                              

Pel·lícula Bola de Drac Z al 2015

Hi haurà nova pel·lícula de Bola de Drac Z al 2015. El fenomen social de Bola de Drac a nivell mundial i el gran èxit de "La Batalla dels Déus" ha impulsat a Akira Toriyama a fer una nova pel·lícula.

 

Pel·lícula Bola de Drac Z al 2015

 

La revista V-Jump ha destapat en el seu darrer número la notícia de l'any que es tracta ni més ni menys de l'estrena d'una nova pel·lícula de Bola de Drac Z a principis de maig del 2015.

Akira Toriyama ha declarat en la mateixa publicació que ell està a càrrec de la idea original, del guió i del disseny dels personatges. Ell mateix comenta que aquesta història la va voler introduir en el seu moment a continuació del manga original, és a dir, després de la Saga del Monstre Bu, però que no va poder ser. Ara, amb alguns canvis i mantenint la idea original, farà aquesta nova pel·lícula, en la què podem entreveure que tindrà autèntic esperit "Bola de Drac Z".

Akira Toriyama explica que la pel·lícula serà una història nova i que seguirà l'arc argumental de "La Batalla del Déus", ja que transcorrerà després d'aquesta. L'argument s'està mantenint en secret i per tan es desconeix per complet, però assegura que tindrà més acció i que serà molt divertida. La implicació del creador de la nostra estimada sèrie és completa i s'està esforçant molt, tan en els dibuixos com en els diàlegs.

Per destacar l'esforç que està posant en aquesta pel·lícula, Toriyama inclòs comenta que el seu primer editor del manga l'ha elogiat per la seva feina, tot i que aquest editor rarament ho fa. El creador de Bola de Drac està convençut que els seguidors i fans de la sèrie podran gaudir a fons de la pel·lícula. Actualment està elaborant el disseny dels nous personatges i ha demanat als fans que l'esperin amb ganes, ja que segur que els hi agradarà.

Aquesta és una gran notícia, tindrem novetats i nova pel·lícula de Bola de Drac Z!

Us mantindrem informats a mida que vagin sortint novetats.

El fenomen "Bola de Drac" està triomfant a tot el món i la llegenda és més viva que mai.

Aquesta notícia ha estat redactada per Boladedrac.cat el dia 15/07/2014 a les 16:00
comentaris
anas
20 d'Octubre, 2014
molt bona la pagina
pau alemany
01 de Novembre, 2014
genial espero veure els 12 deus de la destruccio
Nom:
C.electrònic (opcional):
web (opcional):
Comentari:
Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers que permeten conèixer els vostres hàbits de navegació, per a millorar el nostre servei.
Per a continuar navegant, seria convenient l’acceptació del seu ús. Més informació aquí.