Content Lightbox
 
Tanca la finestra
                                                              

Manga de Bola de Drac Super nº 242, 243 i tom 6

Aquest mes surten a la venda les novetats del manga de Bola de Drac Super en català. Les aventures més esperades veuran la llum el pròxim 14 de juliol.

Manga de Bola de Drac Super nº 242, 243 i tom 6

 

Manga de Bola de Drac Super nº 242, 243 i tom 6

 

Aquest mes de juny han sortit novetats pel que fa els marxandatges de Bola de Drac.

- Tom número 5 de Bola de Drac Super, sempre de la mà de Planeta Comics. En aquest nou número ens trobem gairebé al final de la saga del Trunks del futur i en Goku Black. Son 192 pàgines d'aventures. El preu és de 7,95€.

- Els còmics 240 i 241 de la sèrie vermella de Bola de Drac, de la mà de Planeta Comics. En aquests 2 números 29 i 30 de la etapa Super, ens trobem en els últims preparatius del Torneig del poder!
Al preu de 2,95€ c/u.

I per últim:

- Samarreta Dragon Ball Super, a la venda en Primark, al preu de 7€, des de la talla S a la 2XL.

Manga de Bola de Drac Super nº 242, 243 i tom 6

A continuació hi ha el resum de les noves aventures d’en Goku i els seus amics, encara inèdites a Televisió de Catalunya. Si us voleu esperar a veure-les per la televisió, no seguiu llegint.

Els propers llançaments de la mà de Planeta Comics pel 14 de juliol:

Manga de Bola de Drac Super nº 242, 243 i tom 6

- Tom número 6 de Bola de Drac Super, titulat: “A la recerca dels millors Guerrers!“, és el recopilatori dels números 26 a 30 de l'edició vermella.
Resum: Se celebrarà el Torneig del Poder, organitzat per ses majestats Zen’ô!! El combat de demostració dels déus de la destrucció s’acaba i s’estableixen les regles bàsiques. A més, resulta que tots els universos, excepte el vencedor del torneig, seran exterminats. En Goku comença a voltar com un boig per reclutar els 10 lluitadors més poderosos del setè univers sense comptar les deïtats, però…!!
Nombre de pàgines: 192.
Al preu de 7,95€.

Manga de Bola de Drac Super nº 242, 243 i tom 6

- Número 242 de la Sèrie Vermella de Bola de Drac, número 31 de la sèrie Super.
En aquest número, al sisè univers, el Guerrer de l'Espai Cabba rep del déu Champa l'encàrrec d'aplegar els lluitadors més poderosos. Parla amb la Caulifla, que no li fa gaire cas, i que malgrat el poder que té ni tan sols sap transformar-se en SuperGuerrera. D'altra banda, al setè, en Goku i els altres proven de completar el seu equip de lluitadors, i al final al protagonista se li acut un aliat d'allò més sorprenent: en Freezer!
Nombre de pàgines: 32.
Al preu de 2,95€.

Manga de Bola de Drac Super nº 242, 243 i tom 6

- Número 243 de la Sèrie Vermella de Bola de Drac, número 32 de la sèrie Super.
En aquest número, comença el Torneig del Poder! En Goku i els altres arriben a l'escenari del campionat, on veuen lluitadors de tots els universos, i s'assabenten d'una important restricció de cara als combats: no podran volar, de manera que els lluitadors que caiguin de la tarima quedaran eliminats automàticament. El primer en mostrar les seves capacitats és l'A-17!
Nombre de pàgines: 48.
Al preu de 2,95€.

Font: Planeta Comics.

No us ho perdeu. I fins aquí les últimes novetats. Esperem que aviat puguem gaudir de les noves aventures d’en Goku i els seus amics pel Canal Super3! Fins la propera noticia!!!

Aquesta notícia ha estat redactada per Boladedrac.cat el dia 13/07/2020 a les 01:36
comentaris
Nom:
C.electrònic (opcional):
web (opcional):
Comentari:
Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers que permeten conèixer els vostres hàbits de navegació, per a millorar el nostre servei.
Per a continuar navegant, seria convenient l’acceptació del seu ús. Més informació aquí.