Content Lightbox
 
Tanca la finestra
                                                              

Llançament del tom de Bola de Drac Súper

Arriba el primer volum de Bola de Drac Súper en català. Les noves aventures més esperades veuran la llum el pròxim 17 d'octubre.

 

Llançament del tom de Bola de Drac Súper

 

Aquesta tardor, probablement el 17 d'octubre, sortirà a la venta el primer volum del manga de "Dragon Ball Super" en edició catalana i castellà. Serà de la mà de Planeta Agostini Còmics (Planeta Còmics).

Aquest primer volum de "Bola de Drac Súper" serà el tom recopilatori dels primers 5 fascicles de la sèrie vermella, sempre editats per Planeta; que aquest últims mesos hem pogut adquirir a les botigues de còmics i en la secció d'oci de centres comercials, al preu de 2,95€ i aquest mes de juny ja ha sortit el fascicle nº4 (el número 215 de la col·lecció vermella).

El preu del primer volum és de 7,95€, i el format és de tom Tankoubon (volum recopilatori) i no Kanzenban (format Edició Definitiva). El primer número és: "Els Guerrers del Sisè Univers".

La idea original i història del manga és a càrrec del gran Akira Toriyama i dibuixat pel seu deixeble, Toyotaro.

Llançament del tom de Bola de Drac Súper

El mateix primer volum, es va editar a Itàlia aquesta primavera de la mà de Star Comics i ha tingut una gran acceptació entre els fans italians de la sèrie, que a més esperen la nova tanda d'episodis (del 28 a la saga de Goku Black) al canal Italia1 de Mediaset, sense censures.

Al seu país original, Japó, ja s'han publicat 3 toms, que corresponen a les quatre primeres sagues de la sèrie anime, que s'emet cada diumenge a les 9h del matí (horari japonès) al canal Fuji TV.

Encara hi ha més, ja que de cara al 2018 sortiran a la venda la continuació de la sèrie vermella.

Aquesta tardor, ens esperen moltes sorpreses boladedraquianes, començant pel manga!!!!!! Això confirma que Bola de Drac està més viva que mai.

Aquesta notícia ha estat redactada per Boladedrac.cat el dia 25/06/2017 a les 16:00
comentaris
10 de Juliol, 2017
Molt bona notícia, si senyor!! Quines ganes de q sigui octubre ya! 🤗
Nom:
C.electrònic (opcional):
web (opcional):
Comentari:
Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers que permeten conèixer els vostres hàbits de navegació, per a millorar el nostre servei.
Per a continuar navegant, seria convenient l’acceptació del seu ús. Més informació aquí.