Content Lightbox
 
Tanca la finestra
                                                              

Llançament del manga de Dragon Ball Super

Surt a la venda el nou manga de Dragon Ball Super al Japó. Les aventures més esperades veuran la llum el pròxim 4 d'abril.

 

Llançament del manga de Dragon Ball Super

 

Al Japó, el pròxim 4 d'abril es posa a la venda el manga oficial de "Dragon Ball Super", un dia abans de l'aniversari de l'Akira Toriyama.

La portada del primer volum és un "guinyo" a la portada del primer manga de "Dragon Ball", com un petit homenatge.

Aquest primer número conté els 9 primers capítols de la sèrie en format manga que es van publicar a la "V-Jump"; el preu és de 400 iens (menys de 5€) i editat per Shueisha.

 

Llançament del manga de Dragon Ball Super

 

Aquesta edició està formada per unes 192 pàgines i la portada ha estat dibuixada pel mateix Akira Toriyama.

El manga és dibuixat per Toyotaro; deixeble de Akira Toriyama, que va començar dibuixant el fanzine de "Dragon Ball AF", després va realitzar el: "Dragon Ball Heroes Victory Mission" i el manga especial de la pel·lícula: "Bola de Drac Z: Resurrecció F." (Dragon Ball Z: Fukkatsu no F.).
Sembla ser que no inclourà la saga de Freezer daurat, ja que per aquesta part es va fer un manga a color especial sobre la pel·lícula: "La resurrecció d'en Freezer" que es va editar al Japó el passat mes de desembre.
Aquest primer número inclou una interessant conversa entre Akira Toriyama i Toyotaro.

El títol del primer volum és: “Els guerrers de l'univers 6”.

També hem de destacar que "Dragon Ball Super" que s'emet cada diumenge a les 9h del matí (horari japonès) i es situa cada setmana entre els 10 programes més vistos del canal Fuji TV.

Esperem que Planeta de Agostini Comics, s'interessi per la publicació a Espanya en català i castellà d'aquest manga, que estem convençuts serà tot un èxit.

Aquesta notícia ha estat redactada per Boladedrac.cat el dia 16/03/2016 a les 18:00
comentaris
Nom:
C.electrònic (opcional):
web (opcional):
Comentari:
Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers que permeten conèixer els vostres hàbits de navegació, per a millorar el nostre servei.
Per a continuar navegant, seria convenient l’acceptació del seu ús. Més informació aquí.