Content Lightbox
 
Tanca la finestra
                                                              

Llançament del còmic de Bola de Drac Súper

Surt a la venda el nou manga de Bola de Drac Súper en català. Les aventures més esperades veuran la llum el pròxim 21 de març.

 

Llançament del còmic de Bola de Drac Súper

 

Aquest 21 de març surt a la venda a tota Espanya el nou còmic de "Dragon Ball Super" de la mà de Planeta De Agostini Comics.

L'edició en català i castellà, conserva el format de la sèrie Vermella de "Bola de Drac" que s'editava als anys 90 per la mateixa editorial, Planeta De Agostini.

Llançament del còmic de Bola de Drac Súper

Com podem veure a la portada, tenim dues numeracions: a partir del 212 (degut a que l'últim còmic de la sèrie vermella portava el número 211) i número 1 de la saga Dragon Ball Super.

El còmic de 32 pàgines en vinyetes en blanc i negre, el dibuix corre a càrrec de Toyotaro, que és deixeble de l'Akira Toriyama i segueix les idees del mestre creador.
El tamany és de 17x26 cm, justament com els anteriors números de la sèrie vermella.
A diferència de l'edició anterior, la lectura és en sentit oriental i no en occidental, és a dir, de dreta a esquerra.

Llançament del còmic de Bola de Drac Súper

El preu és de 2,95€ i de moment és te previst treure 5 números (del 212 al 216). Es pot trobar en botigues especialitzades en còmic, o en seccions de llibres de centres comercials com El Corte Inglés o Carrefour; o en webs com el de Planeta De Agostini Comics o Norma Comics.

Llançament del còmic de Bola de Drac Súper

Sortirà de forma mensual fins el nº216, quan a la tardor (molt probablement al novembre) es traurà a la venda el primer volum recopilatori en format tomo de la sèrie blanca de "Dragon Ball Super".

Tot comença uns mesos després de la derrota d'en Bu i un nou ésser, el Déu de la destrucció, Lord Beerus, entra en acció.... Comença així el manga de "Bola de Drac Súper".

Llançament del còmic de Bola de Drac Súper

L'últim número, el 216, té com a protagonistes a la portada en Goku i en Vegeta en SuperGuerrer Déu de nivell Blau en posició d'atac al costat del Déus de la destrucció Xampa i Beerus (amb els seus mestres i servents: Vados i Whis, respectivament). Amb aquest número es tancarà la primera edició de la sèrie vermella.

Encara no tens el primer número? A que esperes, corre a la teva botiga de còmics!!!! No et quedis sense!!!

Aquesta notícia ha estat redactada per Boladedrac.cat el dia 21/03/2017 a les 16:00
comentaris
Nom:
C.electrònic (opcional):
web (opcional):
Comentari:
Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers que permeten conèixer els vostres hàbits de navegació, per a millorar el nostre servei.
Per a continuar navegant, seria convenient l’acceptació del seu ús. Més informació aquí.