Content Lightbox
 
Tanca la finestra
                                                              

Les pel·lícules de Bola de Drac per Nadal

Aquest Nadal Televisió de Catalunya emetrà les pel·lícules de Bola de Drac pel Canal Super3! Passa un Nadal de pel·lícula amb Bola de Drac!

 

Les pel·lícules de Bola de Drac per Nadal

 

Aquest mes de desembre, TV3 ens ha comunicat que de moment no pot emetre la nova sèrie "Dragon Ball Super"; així que haurem d'esperar una mica per poder veure en acció les noves aventures d'en Goku i els seus amics després de derrotar al malvat Monstre Bu a "Bola de Drac Z".

El pròxim 23 de desembre s'emetrà el darrer episodi de Bola de Drac GT, el 64, titulat: "Adéu, Goku, o potser només fins aviat!?" a les 15:00; i de moment les emissions diàries de Bola de Drac queden paralitzades fins després de les vacances de Nadal amb "Bola de Drac Z Kai", properament ja us avançarem els detalls.

Les pel·lícules de Bola de Drac per Nadal

Però aquest Nadal, tenim sorpreses.
Aquestes vacances els dissabtes i diumenges podem gaudir dels primers quatre llargmetratges de la primera part de la sèrie: "La llegenda del Drac Xeron", "La bella dorment al castell del mal", "Aventura mística" i "El camí per ser el més fort".
Apuntem-nos aquestes dates:
El dissabte 24 de desembre a les 13:20 s'emetrà la primera pel·lícula de Bola de Drac: "La llegenda del Drac Xeron".
El diumenge 25 de desembre, dia de Nadal a les 13:32 s'emetrà la segona pel·lícula de Bola de Drac: "La bella dorment al castell del mal".
El proper cap de setmana podrem gaudir també de les altres pel·lícules.
El dissabte 31 de desembre a les 13:20 podrem veure la tercera pel·lícula de Bola de Drac: "Aventura mística".
El diumenge 1 de gener, dia d'any nou sobre les 13:20 gaudirem de la quarta pel·lícula de Bola de Drac: "El camí per ser el més fort".

Les pel·lícules de Bola de Drac per Nadal

"La llegenda del Drac Xeron" ens explica la primera trobada de Goku amb la Bulma, Follet Tortuga, Ulong, Iamxa, Puar. Es va emetre entre els episodis 43 i 44.
La llegenda parla de set boles de drac, que un cop juntes, permeten invocar el Drac Xeron que es desperta del son mil·lenari i concedeix qualsevol desig abans de desaparèixer als llims i tornar a deixar escampades les boles màgiques pels quatre cantons del planeta. Una de les diferències amb la sèrie és que l'enemic és el Rei Gurmet i no en Pilaf.

Les pel·lícules de Bola de Drac per Nadal

"La Bella dorment al castell del mal" en Goku i en Krilín volen ser entrenats pel Follet Tortuga, i el gran mestre els hi posa la condició que per ser entrenats per ell li han de portar una noia ben maca... La Bulma, en Iamxa, en Goku, en Krilín, en Puar i l'Ulong se les han de veure amb el mateix dimoni Llucifer al seu castell. El dimoni vol destruir el sol, ho aconseguirà?

Les pel·lícules de Bola de Drac per Nadal

"Aventura Mística" explica com en Goku i en Krilín han acabat els entrenaments amb el Follet Tortuga, i participen en un gran Torneig de les Arts Marcials, on coneixeran a en Ten Xin Han, en Xaos... I el terrible Tao Pai Pai.
I amb la aparició de personatges molt estimats de l'univers Toriyama com l'Arale i companyia.

Les pel·lícules de Bola de Drac per Nadal

"El camí per ser el més fort" és l'última pel·lícula de Bola de Drac, produïda al 1996 per celebrar el 10è aniversari de la primera part de "Bola de Drac", i realitzada a l'estil GT. La pel·lícula és un remake de la primera però en aquest llargmetratge, l'enemic és l'Exèrcit de la Cinta Vermella. Un film mític i molt emotiu.

Després de tantes trucades, missatges, peticions a TV3 demanant l'emissió de les pel·lícules per Nadal, TV3 ens ha escoltat. Gràcies a tots. Gràcies TV3.

La cita, els caps de setmana de Nadal a les 13:20 al Canal Super3! No us ho perdeu! Passeu el Nadal amb en Goku i la seva colla!!!!

De moment, es té previst emetre aquestes pel·lícules, però hi poden haver sorpreses que anunciarem més endavant.

Aquesta notícia ha estat redactada per Boladedrac.cat el dia 15/12/2016 a les 09:37
comentaris
Nom:
C.electrònic (opcional):
web (opcional):
Comentari:
Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers que permeten conèixer els vostres hàbits de navegació, per a millorar el nostre servei.
Per a continuar navegant, seria convenient l’acceptació del seu ús. Més informació aquí.