Content Lightbox
 
Tanca la finestra
                                                              

Les pel·lícules de Bola de Drac, amb l'Ara

Aquest juliol, la botiga del Diari Ara.cat treu una gran oferta per tots els fans i seguidors de "Bola de Drac".

Les pel·lícules de Bola de Drac, amb el Ara

 

Les pel·lícules de Bola de Drac, amb el Ara

 

Des del dia 15 i fins el 31 de juliol, el Diari Ara.cat treu a la venda des de la seva web i només online una promoció molt estiuenca: el pack que inclou totes les pel·lícules i especials TV de Bola de Drac, Bola de Drac Z i Bola de Drac GT en format DVD.

El pack està format per 15 discos, que contenen les 19 pel·lícules de Bola de Drac i Bola de Drac Z i tres especials de TV (dos de la saga Z i un de GT), sense censures. Entre elles podem trobar els dos últims llargmetratges: "La Batalla dels Déus" i "La Resurrecció de Freezer".
En total 1270 minuts de lluites, aventures, humor i emocions.

L'àudio és en català, castellà, gallec, euskera i japonès. Totes les pel·lícules estan disponibles en català, tret de les 4 últimes de la saga Bu ("Regreso Broly", "Combate definitivo: Bio Broly", "El renacimiento de la Fusión: Goku y Vegeta", "¡La explosión del puño del Dragón!") que només estan en castellà i japonès, degut a que mai es van doblar als altres idiomes.

Les pel·lícules de Bola de Drac, amb el Ara

El pack és editat per Selecta Visión, que té un preu original de 69,99€, però per aquest estiu (juliol), el Diari Ara.cat treu a la venda només online i des de la seva web aquest pack per només 49,99€ amb unes despeses d'enviament de 3,95€ si et trobes a Catalunya, 4,35 € a la resta de l'Estat i 8,99€ a les Illes Balears.

Podeu tenir a casa vostra tota la col·lecció de pel·lícules i especials a la vostra prestatgeria de casa, encara que molaria més que TV3 emeti totes les pel·lícules per televisió i gaudir-les i sentir les emocions tots plegats i al mateix temps.

Aquesta notícia ha estat redactada per Boladedrac.cat el dia 17/07/2018 a les 14:00
comentaris
Toni Rayo
18 de Juliol, 2018
Comprat! :)
Nom:
C.electrònic (opcional):
web (opcional):
Comentari:
Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers que permeten conèixer els vostres hàbits de navegació, per a millorar el nostre servei.
Per a continuar navegant, seria convenient l’acceptació del seu ús. Més informació aquí.