Content Lightbox
 
Tanca la finestra
                                                              

La Resurrecció de F a Catalunya

Èxit aclaparador de l'estrena de la nova pel·lícula de Bola de Drac Z als cinemes. Els fans i seguidors de la sèrie s'entreguen en aquest esdeveniment únic en el què les noves generacions hi són cada cop més presents.

 

La Resurrecció de F a Catalunya

 

El 6 de novembre s'ha estrenat als cinemes de tota Espanya, la pel·lícula: "Dragon Ball Z: Fukkatsu no F."

A Catalunya, i a diferència de l'anterior pel·lícula: "Dragon Ball Z: Battle of Gods", aquest cop ha sigut possible la traducció als diferents idiomes del seu títol, i s'ha estrenat amb el nom original de: "Bola de Drac Z: La Resurrecció de F.".

La Resurrecció de F a Catalunya

Des de que Selecta Visión i Alfa Pictures van anunciar el passat mes d'abril que per fi la pel·lícula arribaria a les sales de cinema del país el cap de setmana del 6 de novembre, els fans i seguidors de la sèrie van començar a reservar entusiasmats les entrades per assistir a aquest esdeveniment especial.

Destacar que les noves generacions són cada cop més presents en qualsevol fenomen Bola de Drac! Només a l'entrada del cinema s'hi veuen nens amb samarretes de la sèrie que fan “Kame Hames“. Les sales han estat plenes de nens, pares, persones de totes les edats, una comunió generacional que només aconsegueix Bola de Drac.

La Resurrecció de F a Catalunya

Ambient fantàstic al Cinema Prado de Sitges pocs minuts abans de la projecció.

"Dragon Ball Z: Fukkatsu no F.", és la continuació de l'anterior pel·lícula: "La Batalla dels Déus" i està realitzada pel gran Akira Toriyama, i produïda per la Toei Animation.

En aquest nou llargmetratge que té una durada de 93 minuts, ens expliquen com en Freezer torna a la vida per venjar-se dels SuperGuerrers.

La Resurrecció de F a Catalunya

Després de la lluita amb en Bills, Déu de la Destrucció; en Goku i en Vegeta entrenen al seu planeta, sota la direcció del seu assistent, Whis.
Mentrestant a la Terra en Sorbet i en Tagoma, van a la recerca de les set boles de drac, per demanar a en Shenron, la resurrecció del tirà Freezer, mort a la Terra, anys enrere, trossejat per l'espasa d'en Trunks del futur; per a què pugui venjar-se d'en Goku i els Guerrers de l'Espai.
La nova força d'un renascut Freezer avança cap a la Terra obligant a en Son Gohan, Krilin, Cor Petit, Follet Tortuga i Ten Xin Han i Bulma com a observadora a desafiar 1.000 soldats.
Goku i Vegeta es preparen per enfrontar-se a ell en un brutal combat, conscients que el seu poder és ara fins i tot més superior i serà molt difícil derrotar-lo!!!

La Resurrecció de F a Catalunya

Noves transformacions, nous canvis de looks, nous personatges i la primera aparició de la Pan, filla d'en Son Gohan i la Vídel, són els ingredients de la pel·lícula, amb un gran doblatge en català on predominen els clàssics crits en japonès i en la qual destaca una molt bona i espectacular animació, a càrrec de Tadayoshi Yamamuro!

La Resurrecció de F a Catalunya

Des d'un principi, la pel·lícula havia d'estar en cartellera per temps limitat, del 6 al 8 novembre i en forma d'esdeveniment. Però degut al gran èxit, les distribuïdores i les sales de cinema s'han vist obligades a ampliar a vàries setmanes la seva projecció, podent-la gaudir així fins el 26 de novembre. En alguns cinemes encara podem tenir l'oportunitat de veure-la.

Segons les dades que ha facilitat "Rentrak" a Boladedrac.cat, la pel·lícula "Dragon Ball Z: Resurrection F" ha recaptat a Catalunya, només en el cap de setmana del 6 al 8 de novembre 103.261,53 € i l'han vist ni més ni menys que 14.229 espectadors, col·locant-se en la 6ª posició del top 10 de les pel·lícules exhibides a Catalunya.
Encara hi ha més, a nivell global, "Dragon Ball Z: Resurrection F" ha recaptat a Catalunya del 6 al 29 de novembre l'espectacular xifra de 160.225,73 €, i l'han gaudit 23.307 espectadors, ocupant la 11ª posició del top 15. (Font: Rentrak)

En total i fins el 29 de novembre, "Dragon Ball Z: Resurrection F." ha recaptat 258.516 € amb 39.060 espectadors a tota Espanya. (Font: Ministerio de Cultura)

La Resurrecció de F a Catalunya

En tots els cinemes hem pogut veure photocalls i cartells enormes de la pel·lícula, amb els quals els fans hem pogut fotografiar-nos i portar-nos a casa un gran record d'aquest esdeveniment viscut.

La Resurrecció de F a Catalunya

Cartell de la pel·lícula al cinema Ocine Les Gavarres

Hem pogut presenciar en primera persona no només l'eufòria d'aquest gran esdeveniment, sinó també com s'han omplert totalment les sales aquests dies.
Volem destacar dos cinemes a Catalunya, un d'ells és Ocine Les Gavarres de Tarragona, on hem anat a la estrena, del 6 al 15 de novembre han vist la pel·lícula 1.265 persones. El cap de setmana de l'estrena ha estat el segon film més vist en aquest cinema. (Font: Ocine)
Per altra banda el Cinema Prado de Sitges on hem anat també, ha omplert la sala en les seves diferents sessions i on s'ha viscut tan a la porta del cinema com al seu interior una celebració dels fans i seguidors, demostrant que el fenomen Bola de Drac és més viu que mai.

La Resurrecció de F a Catalunya

Es té prevista l'edició en format domèstic (DvD i Blu-Ray) de la pel·lícula "Dragon Ball Z: Resurrection F." cap a la primavera (abril - maig del 2016), però molt abans, aquest 4 de desembre surt a la venda al Japó l'anime color de la pel·lícula del retorn d'en Freezer i que segurament arribarà a Espanya editat en català i castellà per Planeta De Agostini, pròximament, com ja han fet amb: "Dragon Ball Z: Battle of Gods".

La Resurrecció de F a Catalunya

També destacar que a la nova temporada de "Dragon Ball Super" que s'emet cada diumenge al canal japonès Fuji TV, estan explicant els esdeveniments de la pel·lícula, amb alguns canvis com l'aparició d'en Son Goten i en Trunks (sense faltar la seva fusió: Gotrunks) i la granota Ginew.

La Resurrecció de F a Catalunya

Nosaltres només podem dir que ens ha agradat moltíssim la pel·lícula, és una meravella. La mirem per on la mirem és extraordinària, fantàstica. Tan és així que hem repetit. Feliços de viure una nova aventura d'en Goku i els seus amics amb l'esperit original de Bola de Drac Z. Una sensació màgica amb l'esperit de sempre.

Quan la vam descobrir, mai hauríem imaginat que seríem molt afortunats de veure-la com mai a l'any 2015 a TV3, i també al cine. El seu èxit demostra que la nostra estimada sèrie segueix ben viva i que és un mite que mai morirà i traspassa fronteres generacionals.

Continuem informant!!!!

Aquesta notícia ha estat redactada per Boladedrac.cat el dia 05/12/2015 a les 16:00
comentaris
Nom:
C.electrònic (opcional):
web (opcional):
Comentari:
Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers que permeten conèixer els vostres hàbits de navegació, per a millorar el nostre servei.
Per a continuar navegant, seria convenient l’acceptació del seu ús. Més informació aquí.