Content Lightbox
 
Tanca la finestra
                                                              

La Força Universal a Catalunya

El gran èxit de Bola de Drac, i la gran afluència de participants a la Bola Genki a Badalona fa néixer de la Força Universal a Catalunya. El primer escenari serà el 8 de setembre a les 17h00 a Plaça Catalunya, Barcelona!

 

La Força Universal a Catalunya

 

És ben cert que tots els que veiem Bola de Drac aquí a Catalunya ens marca d'una manera especial. Tan les primeres generacions com les que actualment estem veient la sèrie al Canal Super3, tenim una cosa en comú: sigui quina sigui l'època, l'essència és la mateixa.

La Força Universal a Catalunya

Podem dir que les veus que doblen aquesta sèrie deixen una marca entre nosaltres. Cada país té els seus doblatges, però aquí a Catalunya quan sentim en Goku o en Vegeta parlant en català, alguna cosa se'ns mou per dins. I és que les famoses frases i diàlegs que podem emmarcar per tota l'eternitat han fet que aquest "especial" que té Bola de Drac , sigui inesborrables de les nostres memòries. Tan és així que molts de nosaltres no podem escoltar el "Son Gohanda" o el "Piccolo". I encara que alguns dels noms són els vertaders, per nosaltres sempre serà en Son Gohan i en Cor Petit. D'aquestes en podríem citar moltíssimes més però no ens esplaiarem massa.

Ara volem la Força Universal a Catalunya.

Vist l'èxit de Bola de Drac arreu del món i de les iniciatives que últimament s'estan duent a terme, i després de realitzar la primera Força Universal a Badalona hem pensat: "Perquè no ho fem nostre?"

Per això, la Força Universal torna a fer-se present entre nosaltres i aquest cop prendrà forma a la gran ciutat, Barcelona.

Us convoquem amb temps perquè el pròxim 8 de setembre pugueu assistir a la nova gravació que tindrà lloc a Plaça Catalunya, Barcelona.

L'acte es farà a les 17:00h al centre de la plaça. (Tenim les parades de Renfe i Ferrocarrils de la Generalitat allà mateix).

Recordar-vos a tots, tant els que vau venir a l'última concentració (que per cert ho vau fer genial!) com els que no vau poder tenir la possibilitat d'assistir-hi, que heu de venir vestits normals, de carrer, sense cap tipus de disfressa ni cosplay. La finalitat és representar el poble tal i com surt a Bola de Drac Z.

La Força Universal a Catalunya

Moltes gràcies a tots i us esperem el dia 8 de setembre a plaça Catalunya!!!

Fins aviat!

Per més informació entreu al grup de Facebook Força Universal - Genkidama a Badalona

Per confirmar la vostra assistència, apunteu-vos ara a l'esdeveniment Força Universal a Barcelona

Moltes gràcies pel vostre suport.

Meri Vidal, Xelís Alsinet, Alberto Vico i Boladedrac.cat.

Aquesta notícia ha estat redactada per Boladedrac.cat el dia 15/08/2013 a les 16:00
comentaris
Nom:
C.electrònic (opcional):
web (opcional):
Comentari:
Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers que permeten conèixer els vostres hàbits de navegació, per a millorar el nostre servei.
Per a continuar navegant, seria convenient l’acceptació del seu ús. Més informació aquí.